donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePlotseling overleden agent (33) wordt met aangepaste korpseer gecremeerd

Plotseling overleden agent (33) wordt met aangepaste korpseer gecremeerd

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Korps Politie Suriname heeft maandag bekend gemaakt dat de vorige week overleden agent van politie eerste klasse Perwish Kowlesar, dinsdag 12 juli met aangepaste korpseer wordt gecremeerd.

Kowlesar, die laatstelijk werkzaam was op het politiebureau Santodorp, overleed op zaterdag 2 juli plotseling op de leeftijd van 33 jaar. Hij werd die ochtend door familieleden dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er sprake zou zijn van ontstekingen.

De crematie vindt plaats op dinsdag 12 juli 2022 om 14.00 uur op het crematieoord te Weg naar Zee. Gelegenheid tot het nemen van afscheid ten huize van de overledene is van 10.00 uur – 11.00 uur te Leiding 22 nummer 30, gevolgd door afscheidspeeches en een uitvaartdienst van 11.00 uur tot 12.50 uur.

De stoet vertrekt om 13.00 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar het crematieoord te Weg naar Zee. Ter hoogte van het crematieoord zal het stoffelijk overschot met aangepaste korpseer naar de crematieplek worden begeleid, meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
 1. Ontstekingen!?? In het eerste artikel omtrent deze zaak, werd gemeld dat hij met schuim in de mond bewusteloos werd aangetroffen. Na een borrel..!

  Deze zaak verdiend meer onderzoek,…


  Maak melding

 2. Leuk voor de familie en nabestaanden, maar deze agent is niet
  in het harnas gestorven volgens de wet! Waarom dan wel met
  een politie eer begraven / crematie ?? Misschien is de man wel vergiftigd who knows ???

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES