donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameSLM moet inhuren vliegtuigen vooraf betalen

SLM moet inhuren vliegtuigen vooraf betalen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) moet tegenwoordig eerst vooraf veel geld op tafel leggen, voordat zij een vliegtuig kan huren om haar vluchten te kunnen uitvoeren. Dat meldt de Nederlandse site Luchtvaartnieuws.

Bronnen melden aan die site dat slechts weinig bedrijven meer voor Surinam Airways kunnen en willen vliegen vanwege de slechte kaspositie van het bedrijf uit Suriname.

Het noodlijdende bedrijf heeft onlangs haar vluchten naar Amsterdam en Miami ‘om operationele redenen’ tijdelijk opgeschort. Dit heeft volgens Luchtvaartnieuws alles mee te maken dat er sprake is van de slechte kaspositie en daaruit voortvloeiend wanbetaling. Bedrijven zijn niet happig om SLM op credit diensten te verlenen.

Ondertussen is bekend geworden dat het de SLM gelukt is om een Boeing 737 voor 6 maanden te huren, om de regio te bedienen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Ze hebben gelijk. Haan staat als ondeskundige te boek, deze regering als wanbetaler.
  Leugens verkondigen zorgd voor ellende op eigen pad terug.


  Maak melding

 2. En toch vertelt de Haan leugens. Operationele redenen. Walgelijk. Dat je voor liegen zoveel belastingsgeld maandelijks opstrijkt. En bet you. More to come. Het volk wordt uitgezogen
  Als n parasiet. De zaak wordt gerekt totdat t echt niet meer kan. En dan zeggen we hebben ons best gedaan


  Maak melding

 3. RobGay,…….begint het inmiddels een beetje duidelijk te worden??????……..er is GEEN vloot. Het zijn notoire WANBETALERS. Maar blijf jij maar lekker zoeken op flightradar naar die geweldige SLM toestellen. Je hebt toch de gehele dag geen moer te doen.


  Maak melding

 4. Schandalig dat de slm haar rekeningen niet kan betalen en begrijpelijk dat bedrijven hun diensten niet op de pof leveren. Onbegrijpelijk waarom de stekker niet eruit word getrokken.
  Het bedrijf is gewoon failliet!


  Maak melding

 5. Hef heel die SLM toch op.
  Onbetrouwbaar, geen geld, gedoemd om te mislukken!
  En trap al die zakkenvullers er uit, iedereen dus die werkt voor SLM.

  Als ooit de oliedollars binnenstromen, dan pas opnieuw beginnen met een SLM versie 2.


  Maak melding

 6. Het lijkt mij niet verstandig om in deze situatie bij de SLM te boeken

  De kans, dat je vlucht doorgaat is klein
  De kans dat je je geld kwijt bent is veel groter


  Maak melding

 7. Nu SLM de schulden niet meer kan betalen, is het te hopen dat de snoepreisjes voor de president, echtgenote en delegatie tot het verleden behoort. Met die miljoenen kunnen zij alvast een deel van de schulden aflossen.


  Maak melding

 8. de haan vertelde dat ze nu een vliegtuig hebben voor de vluchten in de regio , maar wie heeft dat betaald dan , en ook gaan ze per 20 juli weer naar Amsterdam en weer terug naar Paramaribo , en wie betaalde de huur en de brandstof dan , mensen hier in Suriname het zal de regering wel weer zijn die met het geld van het volk dit heeft betaald , want de slm heeft toch niets , echt mensen boek niet meer bij de slm want je weet niet of je kunt vertrekken of weer thuis kunt komen , deze regering moet ook vertrekken , ze bakken er niets van , en met deze regering komen we niet uit de schulden en alles zal nog duurder worden


  Maak melding

 9. Het is niet gunstig als de SLM zou ophouden te bestaan, voor reizigers van en naar Suriname. Door de geannuleerde vluchten heeft de KLM al zijn tickets verhoogd, ook de route naar Belém is door concurrenten verhoogd. Zonder de SLM gaat iedereen veel meer betalen voor vliegtickets want o.a. de KLM heeft vrijspel vanwege geen concurrentie op de route AMS-PBM.

  Dus laten we hopen dat de SLM wel gezond gemaakt kan worden en de diensten kan blijven voortzetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES