Ex-vrouw verkoopt busje zonder toestemming door

3
Politiebureau Latour.
Politiebureau Latour.

Een 44-jarige vrouw is afgelopen week op het politiebureau van Latour ontboden, omdat zij een busje van een neef van haar ex-man, zonder toestemming heeft doorverkocht.

Uit het onderzoek blijkt dat het busje op het terrein bij de woning van de ex-man was geparkeerd. De verdachte heeft bij afwezigheid van haar ex het busje voor 3.000 SRD doorverkocht aan een bekende ondernemer in Suriname.

Na de ontdekking werd er op 27 juni aangifte bij de politie van Latour gedaan. De verdachte werd ontboden door de politie, die op haar beurt de vrouw na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering stelde.

Het busje is nog niet terecht. Het onderzoek duurt voort.

3 REACTIES

 1. Voor dat bedrag kan het alleen een sloop busje zijn. Hoe lang stond het bij de dame?? Opruimen.
  Oplichters zat in Su. Rappa roept mensen altijd dief. Vraag hem waar hij de boeken vandasn hft in zn zg bieb. En waarom hij ze massaal copieerd?? Mag niet eens
  gemodereerd

 2. En de heler?
  Srd 3000.– voor een busje. Gelijk aan 2X shoppen bij een bekende supermarkt.
  gemodereerd

 3. Wij zouden graag willen weten wie die bekende ondernemer is om te weten met wie we geen zaken met hem moeten doen. Hoe haalt een ondernemer het in zijn hoofd een busje voor SRD 3000 te kopen en dan te denken dat het zuivere koffie is? Ook die onbekende bekende ondernemer moet als heler opgesloten worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.