zondag, december 10, 2023
HomeNieuws uit SurinameMinister benadrukt belang en noodzaak ondersteuning door ILO-Caribbean Office

Minister benadrukt belang en noodzaak ondersteuning door ILO-Caribbean Office

-

Does Travel & Cadushi Tours

Minister Steven Mac Andrew heeft op dinsdag 7 juni 2022 deelgenomen aan een meeting welke Caribische Ministers van Arbeid, die participeren aan de Internationale Arbeidsconferentie in Geneve, hadden met de Director- General van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), de heer Guy Ryder.

Tijdens zijn interventie, benadrukte de minister het belang van de ILO Caribbean Office en de gegeven ondersteuning. Mac Andrew gaf aan, dat zelfs tijdens de COVID-19 pandemie de ILO Caribbean Office beschikbaar was voor Suriname en technische assistentie heeft verleend, zodat er vorderingen geboekt konden worden met de uitvoering van het Tweede Decent Work Country Programma. De Minister benadrukte in zijn betoog ook, dat Suriname op korte termijn van start zal gaan met het opstellen van een Derde Decent Work Country Programma en dat daarin werkgelegenheid een centrale plaats zal krijgen.

Tenslotte bedankte Mac Andrew de Director General, die later in het jaar zal afzwaaien, voor zijn bewezen diensten, in het bijzonder de verdere promotie van Decent Work, welke onder zijn leiding ook een Sustainable Development Goal is geworden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. allemaal leuk en aardig maar 30% van de bevolking wil niet werken , mensen jullie weten toch wie dat zijn , de bekende voedselpakketten lui , en velen zijn nu criminelen


    Maak melding

  2. Geen idee wat Tweede Decent Work, inhoud. Wat stond er id eerste? Waartoe dient de 3e? Wat betekent dit vd bevolking van Suriname, eh Caraïbische gebied? Meerwaarde? Bedrijfsleven of werklozen? Wat wil lWK de lezer met dit bericht vertellen?

    Wat ik vooral wil weten: Hoeveel hulpgeld krijgt deze orga vd EU, of eigenlijk de WHO?
    Hoeveel belastinggeld kost dit de Surinaamse burger?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES