zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNet uit Nederland gearriveerde bestuurder slaat met huurauto over de kop

Net uit Nederland gearriveerde bestuurder slaat met huurauto over de kop

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze auto is in de nacht van dinsdag op woensdag met het voertuig op z’n kop geëindigd op straat. De man reed over de Jaggernath Lachmonstraat in Suriname richting de Leysweg, toen hij een eenzijdig verkeersongeval veroorzaakte.

Door nog onbekende oorzaak verloor hij de controle over het stuur en kwam op de andere rijhelft terecht. Het voertuig kwam daarna tegen een EBS steunkabel aan waardoor het over de kop ging en uiteindelijk op z’n kop eindigde vla voor een stroompaal.

Beide inzittende raakten lichtgewond en werden met een visum van de politie verwezen voor medische behandeling. Vernomen wordt dat het gaat om een huurauto van een jongeman, die net een dag uit Nederland was aangekomen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Vraag hem of hij in nederland ook zo zou rijden???
  Laat hem voor alles betalen.


  gemodereerd
 2. Waarschijnlijk is hij over een van de slecht aangegeven drempels gereden. Als je niet bekend bent met de situatie ter plaatse, kom je er vaak te laat achter dat er een drempel daar staat. Een likje witte verf is toch niet teveel gevraagd en toch beschildert men de drempels vaak niet.


  gemodereerd
 3. ppfff… hij reed duidelijk ook als een mars. In Nederland houdt hij zich netjes aan de regels omdat hij weet dat hij binnen een wip en een zucht op de bon wordt geslingerd. 10 kg sneller dan de toegestane snelheid is al bijna €70…25 km sneller is al €252…niemand wil dat betalen dus houden ze zich netjes aan de regels en komen ze in Suriname hun stronterij en macho gedrag tonen. Hij mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen.
  Heel veel werk aan de winkel voor de politie…Atomapai, minder schreeuwen over andere dingen maar pak je bondsleden aan.


  gemodereerd
 4. @Henkes hahaha dus het is de fout van de drempel??? hij moest minder hard rijden….temeer hij misschien niet bekend was/ is met de situatie


  gemodereerd
 5. Deze beste man dacht als de Surinamers dat kan, kan ik het beter.
  Het is toch al een tering zooitje in Su, alle mensen die op hem lopen
  te schelden moeten naar hun eigen mensen kijken!
  @ moen Was je erbij om te schrijven dat hij als een mars reed ?
  @ bouterse Ik neem aan dat je niet de echte bouta bent, maar1 ding weet ik.
  Je bent nog dommer dan de echte bouta, wat men dan doen met al die Surie’s
  die over de kop zijn gaan ?? @ Henkens Je hebt het bij de rechte eind, en dat
  geldt ook voor @ WAT. @ Debby jij ben de laatste, die een mening moet geven.
  ”Het is bij jou, gewoon gelul in de ruimte” de meeste Sranan man maken de grootste brokken in het lan, domweg omdat ze niet kunnen rijden. Ze weten nog geen eens dat doorgaande verkeer voorrang hebben. Natuurlijk zijn er wel ook mensen die weten als ze de weg opgaan, hoe het zit! ( de goede dus) helaas te weinig. Iederéén die op mij reactie willen reageren mag, maar dan wel positieve
  kritiek, zelfs dat kunnen velen niet in Su.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. De bestuurder kan ook een aanpassingsprobleem hebben gehad en zich vergist hebben in Links en rechts rijden . Hij was tenslotte koud uit Nederland.


  gemodereerd
 7. Belachelijk de reacties hier!!! Achterlijke mensen!! Je weet niet wat de toedracht is, dus ga er niet zomaar vanuit dat hij te hard reed. Aangezien de wegen in Suriname niet denderend is kan het ook daar aan liggen. Je kunt ook de controle over het stuur verliezen als je maar 40km p/u rijdt.

  Walgelijk deze harteloze reacties!! Shame on you!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES