woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichters beloven vuurwapen- en grondaanvraag te regelen tegen financiële vergoeding

Oplichters beloven vuurwapen- en grondaanvraag te regelen tegen financiële vergoeding

-

Does Travel & Cadushi Tours

Tientallen burgers zijn voor grote geldbedragen in SRD, USD of EURO benadeeld, door drie mannen die zich voordeden als medewerker van de afdeling Vuurwapens of van het Ministerie van Grondbeleid en Grondbeheer (GBB).

Volgens verklaringen van enkele aangevers maakten de verdachten telefonisch contact met aanvragers van gronden en vuurwapenvergunningen.

De verdachten Anandkoemar, N. (52), Chanderdeo, J. (58) en Amriskoemar, D. (30) gaven aan dat zij in staat waren om hun vuurwapen- of wel grondaanvraag in orde te maken tegen een financiële vergoeding, maar gingen er vervolgens met het geld vandoor.

Na een reeks van gevallen waarmee de politie geconfronteerd is geraakt, gelukte het de politieambtenaren dit trio op te sporen en aan te houden. Op 2 februari, 16 maart en 4 april van het lopend jaar werden ze door wetsdienaren van de afdeling Fraude aangehouden.

Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, oplichting en medeplichtigheid aan oplichting. De mannen zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, meldt de politie.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. The most hard working people of Dosoename.
  Fa de na den ::lesi sma:: pai den, en na den lesi sma o pot den na strafoe, ef den no vluchtte gwa, Den Haag was het hè 🤣😁


  gemodereerd
 2. Alle 3 rijp voor de galg of een salvo uit een AK47. Wat mij opval op deze bericht
  is: die gasten worden volledig bij de voornamen genoemd. Bij een Neger gebeurt dat niet, voor mij is dit heel frappant en raar! Van mij mogen ze alle criminelen ophangen
  of ze nou geel, of een andere kleur hebben speelt geen rol, ” weg ermee”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES