Uit cellenhuis ontvluchte arrestant weer aangehouden

4

De ontvluchte arrestant, Amiet S., die donderdagavond omstreeks 21.35 uur kans zag uit het cellenhuis, verbonden aan het station Uitvlugt te ontvluchten, is vandaag door het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) weer aangehouden.

Dit gebeurde zaterdag omstreeks 08.00u in een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg in Suriname. Hij is intussen overgedragen aan politie Uitvlugt.

De 31-jarige arrestant hield zich schuil bij een vriend. Hij was wegens diverse diefstallen aangehouden en in verzekering gesteld door de politie. 

De man is een oud bekende van de politie; hij was in februari dit jaar ook al aangehouden wegens verdenking van diefstal van een zangvogel. Hij werd daarbij klemgereden door een politieman aan de Lebidawaistraat in Suriname.

S. heeft het ijzer aan de bovenkant van de luchtruimte geforceerd, waarna hij kon vluchten. Dit ijzerwerk had al een tijdje een opening. Via dezelfde opening waren er in december ook al 3 arrestanten ontvlucht.

Ondanks herhaaldelijk verzoeken aan de leiding was het ijzerwerk nog niet hersteld. Hopelijk wordt er nu wel werk van gemaakt.

4 REACTIES

 1. Zo, het ratje is weer terug in zijn nest!

  En nu meteen alle twee zijn poten breken van die stink junk en er een grote ijzeren kogel van 20kg aan hangen.

  Deze ratten kosten de burgers alleen maar een hoop geld/ellende, dus kan deze rat, niet per ongeluk uitglijden in de douche, precies met zijn hoofd op het scherpe betonnen randje.

  Case Closed!
  gemodereerd

 2. Die vriend moeten ze ook oppakken, wegens het in bescherming nemen
  van een gevluchte dader. ”En die vogeldief de tering slaan” .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. ze moeten een vogelverschrikker van hem maken dan zal hij nooit meer vluchten , maar wel de vogels
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.