Alerte politieman rijdt zangvogeldief klem 

9
Alerte politieman betrapt zangvogeldief op heterdaad
Foto's van het geval werden gedeeld via Facebook.

Een alerte politieman in Suriname heeft zaterdagmiddag een man klemgereden, toen hij een gekooide zangvogel aan de Lebidawaistraat wegnam.

De benadeelde had de gekooide zangvogel aan een paal van het straatnaambord gehangen (foto). De agent reed over de bovenvermelde weg toen hij plotseling de eigenaar zag die om hulp riep.

De verdachte was even daarvoor snel met medeneming van de buit in zijn paars gelakt voertuig gestapt, waarin zijn vriendin zat. Hij probeerde weg te rijden en op dat moment reed de politieman zijn auto klem.

De agent hield de zangvogeldief aan. Het gaat om de verdachte Amit S. (foto) Hij is voor verdere afhandeling overgedragen aan de politie van Munder. De benadeelde kreeg zijn zangvogel terug.

De bovenstaande foto’s van het geval werden via social media gedeeld onder andere in de Facebook groep ‘zangvogel hobby su’.

9 REACTIES

 1. als ik deze heer een advies mag geven.
  niet verschijnen bij de rechtszaak en daarna de weg van boefdraad volgen
  Ja, ik schrijf deze heer, vuile smerige dieven worden tegenwoordig heren genoemd door idioten
  btw boefdraad ontkent de diefstal niet alleen vint hij de straf te zwaar disporportioneel
  gemodereerd

 2. de echte boeven kunnen ze niet pakken dan maar een zangvogel dief pakken waar gaat het heen met deze wereld.
  gemodereerd

 3. Zijn advocaat zal gaan verklaren dat hij”deze meneer “een dieren activist is en dat hij die vogel wilde bevrijden. Uit zijn benarde positie.
  Ik vind dat deze vogel,en al die andere vogels en dieren die gevangen gehouden worden vrij moeten komen.aldus de dieren advocaat .
  gemodereerd

 4. Ach, deze meneer Amit plaats ik onder de noemer kruimeldief. Geef deze man een waarschuwing en stuur hem naar huis. De politie moet meer tijd besteden aan de de echte criminelen en misdadigers.
  gemodereerd

 5. Haha B.Boss zo is het maar net. Ze verzinnen van alles en liggen krom van het lachen
  Eigen+mening, zo begint het. Zelden zijn ze direct zulke grote schurken.
  neem bouterse, hij heeft geleerd van zijn fouten, de laatste keer heeft hij alles wat los en vast zat van de bevolking gestolen, hij ging verder hij ging zelf geld dat niet van de bevolking was stelen door te gaan lenen en het volk met schulden op te zaddelen. Iedere keer dat deze imbi aan de macht kwam werd het erger
  @directeur, maar dat doet maar even pijn en gaan ze weer rustig verder
  @Emanuel
  wie bedoel je met idioten? Pony? Hij mag toch als hij een hij is en niet een zij of beide of geen van beide de ene schurk een heer vinden en een andere niet? Misschien krijgt ze ook wat of mag hij of enz hem een rimjob geven? Met zo’n go valt er wel wat te likken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.