31-jarige arrestant gevlucht uit cellenhuis Uitvlugt

7
31-jarige arrestant gevlucht uit cellenhuis Uitvlugt

Donderdagavond omstreeks 21.35 uur is uit het cellenhuis verbonden aan het station Uitvlugt de arrestant Amiet Sahebdien ontvlucht. De 31-jarige arrestant was ingesloten wegens diefstal.

De man is een bekende van de politie; hij was in februari dit jaar ook al aangehouden wegens verdenking van diefstal van een zangvogel. Hij werd daarbij klemgereden door een politieman aan de Lebidawaistraat in Suriname.

Sahebdien heeft het ijzer aan de bovenkant van de luchtruimte geforceerd, waarna hij kon vluchten. Dit ijzerwerk had al een tijdje een opening. Via dezelfde opening waren er in december ook al 3 arrestanten ontvlucht. Ondanks herhaaldelijk verzoeken aan de leiding was het ijzerwerk nog niet hersteld.

De gevluchte man gaat gekleed in een rood-witte korte broek en een oud grijs t-shirt. De Surinaamse politie werkt aan zijn wederaanhouding.

7 REACTIES

 1. Eerst onvlucht een Nederlandse Rasta dame 2 maal na elkaar en vervolgens vloog deze vogeldief ongemerkt er vandoor. Surinaamse cellenhuizen zijn zo lek als een zeef of mandje. Onze Pikin Ingi Boi zou zeggen dat ze zo lek als de oude matapi van zijn inheemse grootmoeder zijn.
  gemodereerd

 2. Zet gewoon de voordeur open, dan hoeft er ook geen kosten te worden gemaakt voor reparaties
  gemodereerd

 3. Hadden ze al bij de eerste keer moeten doodschieten, het is een
  recidivist. Zulke klootzakken kan je alléén maar stoppen, door
  ze om te leggen. ”Beter voor de samenleving en de belasting betalers”
  Volgens mij voldoet het gebouw niet, als vrouwen ook kunnen
  ontsnappen, ( Gijersvlijt)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Schaam je diep zangvogeldief. De zangvogels moesten je ogen eruit prikken. Hebzuchtig is alles wat bij jou overheerst.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.