Nog een award voor Suriname op Expo 2020 in Dubai

7
Nog een award voor Suriname op Expo 2020 in Dubai

Suriname heeft deze week nog een award gewonnen op Expo 2020 in Dubai. Nadat het Suriname paviljoen op de wereldtentoonstelling afgelopen weekend de prijs Best Small Creative Dubai Expo Pavilion in ontvangst mocht nemen, werd ons land deze week bekroond met de bronzen award voor het ontwerp van thematisch paviljoen in het zogeheten Sustainability District.

De felbegeerde award werd door een commissie bestaande uit vertegenwoordigers van het Bureau International des Expositions (BIE) uitgereikt.

Deze prijs werd toegekend aan het Surinaamse paviljoen als erkenning voor het thematische ontwerp en de esthetiek van het paviljoen, en het vermogen om het duurzame bestaan ​​van Suriname aan de verbaasde bezoekers over te brengen. Het paviljoen liet niet na de prachtige cultuur, mensen en het landschap van Suriname tentoon te stellen.

Tijdens de Expo 2020 Dubai-periode brachten talloze paviljoenbezoekers hun complimenten uit aan het personeel, waarbij ze vaak uitriepen dat het Surinaamse paviljoen ‘hun favoriete kleine paviljoen’ is en hen een gevoel van warmte en gastvrijheid gaf. Een populaire plek voor veel ‘selfies’ was de prachtig ontworpen ‘jungle walk’ door de regenwoudzone van het paviljoen.

De regering van Suriname en het Surinaams Paviljoen-team hebben hard gewerkt om het paviljoenproject tot een succes te maken en zijn verheugd met de resultaten. Een volledige lijst met erkenningen zal later deze maand door het paviljoenpersoneel worden gepubliceerd.

7 REACTIES

 1. En, kunnen de sociaal zwakkeren in Suriname hier wat mee? Verschaft dit soms werkgelegenheid in Suriname?

  San na uiteindelijke winst, no no de?
  gemodereerd

 2. En zo begint deze regering zijn aanzien en status te verwerven. Een vergelijk maken met alle vorige regeringen zal ik niet doen aangezien die alleen maar uit parasieten bestonden. ZE Santokhi weet als gene ander hoe je dit land weer vooruit moet brengen. Daarom is het ene goed plan om de eerst komende 100 jaren geen Afro meer als president aan te stellen want alles wat dan opgebouwd is aan welvaart en vooruitgang zal teniet gedaan worden.
  gemodereerd

 3. Wat moeten we met deze award?? Wat voor zaken kunnen wij als Su doet??
  Weet je hoeveel bekers mensen hebben die er niets mee doen??
  gemodereerd

 4. Er zijn honderden awards uitgereikt aan verschillende landen in diverse categorieën. Alle landen zijn er heel blij mee natuurlijk. En Dubai het meest met de honderden miljoenen aan inkomsten. Wat heeft die $ 1 miljoen Suriname uiteindelijk opgeleverd? In ieder keval heeft de regeringsdelegatie een luxe snoepreisje gehad.
  gemodereerd

 5. Brons!! Leuk hoor. Heeft veel geld gekost! Ondertussen zijn er in Suriname nog geen sjeiks uit Dubai waargenomen. Waarschijnlijk komen ze ook niet. Na die grove fout van de first lady om op de stoel van een sjeik te gaan zitten. Met markttas en al. Wel leuk om dit nodeloos weg gegooid geld alsnog te verdedigen hoor. Maar volgens mij heeft Suriname dringend behoefte aan orde op zaken stellen binnen de eigen grenzen. Voordat men gasten gaat uitnodigen om in die water vasthoudende wegen van ons te komen rond rijden. Ook de stijgende criminaliteit nodigt niet uit. De regering waant zich op een roze wolk, terwijl ze er absoluut niet goed opstaan bij het lijdend voorwerp.. het Volk van Suriname..
  gemodereerd

 6. ach debby , jij praat wij als Su , nou jij bent toch Nederland-er of se , dus wat is jou probleem , het zal jou toch een worst zijn met deze awards voor Suriname
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.