Automobilist fatale aanrijding MLK-weg maakte inhaalmanoeuvre en veroorzaakte botsing

4
Motorfietser overleden na aanrijding met auto Martin Luther Kingweg

De 35-jarige Rayen Tremour is in de vroege ochtend van zaterdag 25 maart aan de Martin Luther King- (MLK) weg ter hoogte van mast nummer S245 komen te overlijden, nadat hij frontaal in botsing kwam met een personenauto die een inhaalmanoeuvre maakte. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bevestigd.

De politie van het bureau Domburg koerste na verkregen melding voor onderzoek naar de locatie. Aldaar troffen zij de zwaar gewonde motorfietser op het rijwielpad aan die geen teken van leven meer vertoonde. Zijn motorfiets werd enkele meters verwijderd op de oostelijke berm aangetroffen, meldt de Surinaamse politie.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam van Rayen in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen. (Tekst loopt door onder foto)

35-jarige Rayen op Ducati motorfiets dood na frontale aanrijding met auto
Van de Ducati was er slechts een frame en een achterwiel over.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de motorfietser over de MLK-weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paramaribo en ging in de richting van Paranam. De autobestuurder S.A en zijn mede- inzittende A.K. reden in de tegenovergestelde richting. Op een gegeven moment maakte de autobestuurder een inhaalmanoeuvre en kwam daarbij hij op de rijhelft van de motorfietser, met voor Rayen het noodlottig gevolg. Na de botsing belandde de auto enkele meters verwijderd van de mast in de langs de weg lopende goot.

Zowel de automobilist als zijn bijrijder hebben letsels opgelopen en waren niet aanspreekbaar. Met de ambulance werden zij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Het is voor alsnog niet bekend als de bestuurders van beide voertuigen in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De voertuigen die aanzienlijk zijn beschadigd, zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.  

4 REACTIES

 1. Ik reed net ook aan de Dr Redmondtstraat en kleine vent in zwarte RAUM, die zat te appen of wat en reed als idioot. Ik dacht als jij mn auto aanrijdt hoeft politie niet te komen. Ze kunnen gelijk, lijkenwagen sturen. Ik help Su van je af.
  Het lijkt alsof het spelletje in het verkeer is. Politie roept mensen die andere uitschelden op. Ga op straat boete gelden innen.
  gemodereerd

 2. Wie is de persoon die hem doodgereden heeft door in te halen?????
  Zeker een ander soort Surinamer die wegens politieke, ethnische, of geld zaken niet genoemd mag worden. Waarom is die niet achter slot & grendel voor verkeers misdaad?
  Autobestuurder S.A ????
  Who the **** is that??????
  Slachtoffer Rayen Tremour, weet nu een ieder, ma soema kir a mang?
  Journalistic integrity, peh, waar , wie????
  Yeh suku dat in Sranan?????

  All a bunch of cowards posing as journalists.
  A wit man tak a san boeng, FAILED STATE.
  gemodereerd

 3. Debby, je kunt niet verwachten dat de politie, wiens leden zelf gewone stervelingen zijn, doet wat juist is. Ik kom net terug van de winkel op mijn fiets. Een jonge vrouw in politie-uniform achter het stuur in haar oude autootje. Bezig met de telefoon terwijl ze nog geen 5 meter van de bumper van de andere auto af is. Rijden boven de snelheidslimiet, kijkend om het voertuig voor haar in te halen terwijl ik aan de andere kant van de weg op mijn fiets zit terwijl het verkeer me snel van achteren nadert. Je kunt niet verwachten dat mensen die geen inzicht hebben in het verkeer, begrijpen wat, wanneer of waar een overtreding heeft plaatsgevonden. Ze begrijpen niet eens het simpele concept van defensief rijden. En dit gaat van de topinspecteur naar de nieuwe rekruten. Alles is verrot. Het hele verdomde systeem moet worden herzien.

  FAILED STATE
  gemodereerd

 4. @ Debby

  100% eens met je, het gebeurt niet vaak maar oké.
  Apen, horen niet in het verkeer deel te nemen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.