35-jarige Rayen op Ducati motorfiets dood na frontale aanrijding met auto

4
35-jarige Rayen op Ducati motorfiets dood na frontale aanrijding met auto
Van de Ducati was er slechts een frame en een achterwiel over.

Bij de zware aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag, heeft de 35-jarige motorfietser Rayen Tremour (foto) het leven gelaten. De veroorzaker is automobilist S.A. (35). Hij en zijn meerijder zijn per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat S.A. rond 01.00u met zijn voertuig over de Martin Luther Kingweg in Suriname reed, komende vanuit Paranam gaande richting Paramaribo. Ter hoogte van de Pansa Group haalde hij zijn voorrijder in en kwam daarbij frontaal in botsing met zijn tegenligger, in deze de motorfiets.

De bestuurder van de motorfiets Ryan, was vrijwel opslag dood. Zijn lichaam was verminkt door de harde slag. Van de Ducati was er slechts een frame en een achterwiel over (foto). De automobilist kwam honderden meters verder met zijn voertuig langs de berm tot stilstand. Er was sprake van een enorme ravage.

Beide rijtuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van Rayen is ter obductie in beslag genomen. De politie van Domburg zal de zaak zoals gebruikelijk aan Verkeersunit Midden overdragen voor verder onderzoek.

4 REACTIES

 1. Ik snap niet dat men daar nog steeds als gekken blijft rijden op kleine 2baans wegen😒

  Racen doe je op de racebaan

  Jammer weer
  gemodereerd

 2. Weer zo’n lul die een dodelijke ongeluk veroorzaakt, rijbewijs invorderen!
  Altijd inhalen met alle gevolgen van dien. Die man is door de botsing omge-
  komen, waarom moeten ze dan sectie verrichten? Dat geldt ook voor beide
  voertuigen, waarom moeten ze gekeurd worden ?? Als de kalf verdronken is ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Suriname is geen land voor motorfietsen. Dat is de dood opzoeken. Het is t niet waard
  gemodereerd

 4. Gezien de schade heeft deze frontale aanrijding met zeer hoge snelheid plaats gevonden. De som van de sneheid van beide voortuigen moet ver over de 100 km geweest zijn. Als ik dan ook nog eens lees dat de auto pas na 100 meter tot stilstand kwam lijkt het er op dat de automobilist een zeer hoge snelheid had. Ik neem aan dat de remsporen zijn opgemeten om zo een redelijke schatting van de snelheid van de auto te maken.
  En natuurlijk ook die van de motor. Een Ducati nodigd uit tot snel rijden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.