Pets Gajadien na verhoor heengezonden door de politie

11
Pets Gajadien
Jairadj 'Pets' Gajadien

Ondernemer Jairadj ‘Pets’ Gajadien van Pets Promotion, die zich vanmorgen omstreeks 10.00u moest aanmelden bij de recherche van regio Midden Suriname, is na verhoor heengezonden. “Ik heb een menswaardige behandeling gehad van de recherche. Hetgeen waarvan ik verweten word, heb ik door middel van bewijzen kunnen ontkrachten”, zegt de ondernemer tegenover Waterkant.Net.

Hij was door de politie opgeroepen vanwege beschuldiging van smaad en laster, waarvoor in de Surinaamse wetgeving geen aanhouding of inverzekeringstelling staat. Hij nam voor alle zekerheid advocaten Gregory Sitaram en Maureen Nibte in de arm.

Onlangs heeft Pets in een gesprek met D-TV zaken gedeeld, over wapenvergunningen verstrekt door het kabinet van de president en Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) inclusief gedetailleerde informatie van personen. Volgens Pets heeft men vergunningen en wapens voor bedragen tussen de USD 3.000 en USD 4.000 verkocht.

Hij zegt over bewijzen te beschikken, waaruit zou blijken dat men tegen betaling de zaken gedaan heeft gekregen, die niet conform de wet zijn geschiedt. Volgens Pets zoude de vergunningen ook nog alleen aan Hindoestanen zijn verstrekt en of verkocht.

De mensen wiens namen tijdens het gesprek genoemd zijn, hebben intussen ook aangifte tegen Gajadien gedaan. De afgelopen dagen heeft Gajadien via social media veel kritiek geuit op de Surinaamse regering alsook op de VHP, waar president Santokhi voorzitter van is.

11 REACTIES

 1. Jammer dat hij vrijloop terwijl anderen nog opgesloten zijn voor zelfde feiten!!!!!
  gemodereerd

 2. Pet was op feest van Brunsie. Hij is toch geintervieuwd. Gaan jullie slapen. Ze zoeken mensen waar ze weten dat ze geen geld hebben. Pique is van Para. Ding sma fu ing e sribi
  gemodereerd

 3. Niet dat ik een fan ben van deze man, maar zo gaat het nu in Suriname. Als je felle kritiek levert op de huidige regering, maar vooral op de president, dan loop de kans om opgepakt te worden voor verhoor. Waar is je democratische recht gebleven. Als de voorzitter van DNA (huis van democratie) een bedrag van bijkans $ 23 duizend ten onrechte uit de staatskas opneemt, dan is er niets aan de hand. Niemand kan en durft deze man van ABOP aan te spreken. Want ze zijn o zo bang voor de VP. Wie durft de almachtige Bee van de ABOP nu ter verantwoording op te roepen. Het was goed van de waarnemend voorzitter van DNA, Sharman om te zeggen dat hij niets wist van deze snoepreisje van Bee en gevolg. En dan komt Meneer Bee schaamteloos verklaren dat er niets aan de hand is. Ik ben benieuwd naar nog meer reacties van de VHP DNA leden, als die tenminste net zoveel durf hebben als de heer Sharman.
  gemodereerd

 4. Hahahahha: BROMTJIE JARI republiek.
  We wisten toch dat dit zo zou gaan?

  Poppenkast beleid
  gemodereerd

 5. Het parlement heeft twee hoofdtaken: de regering controleren en wetten maken. Hoe wil meneer Bee de regering controleren als hij zelf de regels overtreedt. Denk a tori!
  gemodereerd

 6. blijkbaar heeft hij dan toch bewijs, als het zo snel gebeurd is?
  voor de rest eindigt dit in de doofpot
  gemodereerd

 7. ja geen wonder dat deze ndp-er pets is heengezonden de politie mannen daar waren ook allemaal ndp-ers
  laat pets die bewijzen aan het publiek zien of het klopt dat alleen Hindoestanen een wapen konden kopen , nou pets waar blijven die bewijzen of ben jij bang dat je je weer moet melden bij de politie , maar dan zitten er Hindoestanen politie mannen
  gemodereerd

 8. Al de mensen die denken dat opnieuw de NDP aan de macht het land zal redden, ik hoop dat ze op hun wenken worden bediend. Om te kunnen ervaren wat echte armoede inhoudt.
  Deze Gajadien heeft blijkbaar zelf geen vergunning gekregen waarna zijn druiven zuur proefden en hij op de beschuldigingstour ging.
  gemodereerd

 9. Vanmorgen 29 maart gaf hij commentaar op ABC radio , en mensen wat een aanfluiting , deze gajadien is pet hoor , hij kan niet aangeven wie die Hindoestanen zijn die volgens hem wapens konden kopen via het kabinet van de president , terwijl hij bewijzen in handen heeft , nou pets als jij geen bewijzen laat zien en geen namen vertelt blijf jij ongeloofwaardig.
  Hoe jij aan je bedrijf Pets Promotion bent gekomen is ook een vraagteken , leg dat ook eens een keer uit aan het Surinaamse volk met bewijzen , iedereen is benieuwd
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.