Motorfietser overleden na aanrijding met auto Martin Luther Kingweg

1
Motorfietser overleden na aanrijding met auto Martin Luther Kingweg

Het verkeer in Suriname heeft wederom een dodelijk slachtoffer geëist. Op de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Pansa Group is een motorfietser vannacht overleden na een zware aanrijding met een auto.

De motorfietser is hard op het rijwielpad terechtgekomen. Zijn lichaam is verminkt. De motor is zonder voorwiel op de berm beland. De auto is in een bosschage gevlogen. De bestuurder en mede-inzittende zijn gewond geraakt en met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Nadere berichtgeving volgt.

UPDATE: Bij de zware frontale aanrijding heeft de 35-jarige motorfietser Rayen Tremour (foto) het leven gelaten. Van zijn Ducati motor was er slechts een frame en een achterwiel over:

1 REACTIE

  1. Gezien de schade heeft deze frontale aanrijding met zeer hoge snelheid plaats gevonden. De som van de sneheid van beide voortuigen moet ver over de 100 km geweest zijn. Als ik dan ook nog eens lees dat de auto pas na 100 meter tot stilstand kwam lijkt het er op dat de automobilist een zeer hoge snelheid had. Ik neem aan dat de remsporen zijn opgemeten om zo een redelijke schatting van de snelheid van de auto te maken.
    En natuurlijk ook die van de motor. Een Ducati nodigd uit tot snel rijden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.