Vrouw door neef verkracht die al eerder vast zat voor zelfde vergrijp

5
Aangehouden door de politie in Suriname

De man die ervan verdacht wordt maandagmorgen een 37-jarige vrouw te hebben verkracht, is de 31-jarige Arthur V. Hij is volgens het Korps Politie Suriname in januari 2019 reeds voor een soortgelijk geval in verzekering gesteld. Ook blijkt hij een neef te zijn van het slachtoffer.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer I.P. in diepe rust was, toen zij in het donker plotseling aan haar nek werd vastgegrepen. Hierdoor lukte het de verdachte haar seksueel te misbruiken. Het slachtoffer riep op een gegeven moment om hulp.

Haar zus die in een ander vertrek op hetzelfde complex woont, hoorde haar hulpgeroep en belde op het mobiele nummer van het slachtoffer. Bij die gelegenheid ging het licht van I.P.’s mobiele telefoon aan, waardoor zij de tatoeages op de armen van de verdachte zag en direct wist dat het om een familielid ging.

Toen Arthur dat opmerkte, gooide hij een deken over het slachtoffer en koos het hazenpad. De verdachte neef die op hetzelfde erf woont als de vrouw, werd op aanwijzing van het slachtoffer I.P aangehouden. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

5 REACTIES

 1. mensen deze klojo moeten ze heel hard onder zijn ballen schoppen , hij zal naar luchthappen , en covid doet de rest , opdonderen met die verkrachters
  gemodereerd

 2. Zijn op hol geslagen piemeltje insmeren met peper en honing en vastbinden op een draagmierennest.klarie tori.
  gemodereerd

 3. Ik heb al vaak geschreven zulke boeren ”LULLEN,” bij de eerste vergrijp
  gelijk met de grond gelijk maken!! Want ze vallen in de herhaling.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Deze klootviool heeft geen gezicht, hij kan beter het ”BOSJE BRUG” gaan
  koesteren die Vuile HOND. ”Sorry ik beledig nu de honden”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.