Dienstvoertuig minister Nurmohamed knalt tegen elektriciteitsmast

7
Politie in Suriname

Het dienstvoertuig van de minister van Openbare Werken in Suriname, is in het afgelopen weekeinde betrokken geraakt bij een aanrijding. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Minister Riad Nurmohamed was op dat moment niet in het voertuig. De politie is bezig met het onderzoek.

De ministersauto heeft moeten uitwijken voor een voertuig dat op dat moment vanuit de tegenovergestelde richting op de rijhelft van de ministersauto aan kwam rijden. Deze snelle actie om erger te voorkomen leidde tot een botsing met een elektriciteitsmast. De dienstauto van de bewindsman heeft hierdoor aanzienlijke materiële schade opgelopen.

De chauffeur van de minister is ongedeerd gebleven. Dit geval deed zich voor in de avond van zaterdag 5 maart in het district Wanica. De chauffeur, tevens veiligheidsman reed na de minister thuis te hebben afgezet naar huis toen de situatie zich voordeed.

De zaak wordt afgehandeld volgens de geldende procedures, wet- en regelgeving. De minister heeft attentie getoond en staat in contact met de bestuurder.

7 REACTIES

 1. Ik geloof eerder dat deze slaaf naar huis wilde want moe, dus reed hard.
  De rest van hun verhaaltje mogen ze nr het rijk der fabeltjes sturen.
  gemodereerd

 2. Zonder een andere ooggetuige, camerabeelden of de vermeende chauffeur van de tegenligger, die op de rijhelft van de ministriële auto kwam, kan de chauffeur van de minister ons alles komen vertellen over hoe het kwam dat hij de EBS paal kapot reed.
  gemodereerd

 3. ach mensen foutje bedankt
  waarom was die auto op de weg , misschien wilden ze bouta ophalen om hem te laten zien van al die gaten in de wegen , die hij niet gedicht heeft
  gemodereerd

 4. @WAT 8 maart 2022 Bij 02:40
  “ach mensen foutje bedankt
  waarom was die auto op de weg , misschien wilden ze bouta ophalen om hem te laten zien van al die gaten in de wegen , die hij niet gedicht heeft”

  Ik wil je fantasie niet van je afnemen maar onder de NDP lagen de wegen er een stuk beter bij. Ongetwijfeld met geleend geld maar het was wel veel beter. De bermen waren netter. De Waterkant kon je gewoon vertoeven zonder al die zwervers. Er liepen minder bedelaars over straat. Er waren minder berovingen en er was veel minder last van wateroverlast bij regens. Nogmaals. Waarschijnlijk gedaan met geleend geld. Maar nu is het echt vreselijk. Alle wegen zijn kapot. Er wordt nooit meer gemaaid. In de stad kun je nauwelijks nog veilig lopen. Waar je normaal twee keer iets las over een beroving is het nu paar keer per dag en bijna altijd met vuistvuurwapens. Dus men moet nog maar eens goed nadenken of dat geleende geld gestolen is of domweg werd gebruikt om de boel nog enigzins op orde te krijgen. Want wanneer is de huidige regering dusdanig klaar met de maatregelen zodat we weer veilig kunnen vertoeven in een nette omgeving? Hoeveel dagen zijn er nog nodig?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.