Douane Schiphol onderschept cocaïne in bevroren vis uit Suriname

15
Koninklijke Marechaussee
Foto (c) Koninklijke Marechaussee

De douane op Schiphol, heeft onlangs een partij cocaïne onderschept in een vrachtzending die afkomstig was uit Suriname. De drugs waren verstopt in een lading met bevroren vis, meldt de Koninklijke Marechaussee.

Tijdens de controle werd er 118 kilo cocaïne aangetroffen in de vrachtzending. De onderschepping van de drugs met een straatwaarde van circa 6 miljoen euro, vond ruim een maand geleden plaats. De informatie is echter pas maandag 7 maart 2022 naar buiten gebracht door de autoriteiten.

Een gemengd team bestaande uit het CargoHarcteam Schiphol van de Marechaussee, de FIOD en de Douane doet verder onderzoek om te achterhalen wie er achter de drugssmokkel zit.

15 REACTIES

 1. weer een nederlaag voor de bekende drugsbazen van Suriname , echt die drugsbazen zijn oliedom
  gemodereerd

 2. Het is publieksgeheim wie dit doen.
  Je hoeft de bevolking maar te beoordelen zoals de fiscus het in Nederland doet.
  Verdeel de Surinamers naar etniciteit, dus Chinezen – Javanen – Libanezen – Creolen – Marrons – Hindoestanen – Doglas etc, en ga vervolgens binnen die groep verder zoeken. Scheelt zeker 80% van de tijd als je een ieder aan een onderzoek onderwerpt.
  gemodereerd

 3. Test object. Meestal zijn de partijen uit Su groter. Wie is de afzender? Vinger afdrukken, dna, wie tekende voor verzending? Wie controleerde en laadde deze vracht in.

  Zoveel schijven, zoveel verdieners
  gemodereerd

 4. Waarom niet door laten en kijken wie de grote bazen zijn die erachter zitten
  gemodereerd

 5. De fossiele, criminele veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar DDB, moet zijn tekorten op deze wijze blijven aanvullen, aangezien het schaamteloos, ongelimiteerd graaien, roven en stelen uit de staatskas nu niet meer mogelijk is. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. (Is bij deze draaideurcrimineel letterlijk en figuurlijk van toepassing).
  gemodereerd

 6. Jij had het beter bedacht hè Watje met je vriendje bouta. Zeg je vriendjes om te stoppen met domme dingen te doen en het land verder schaden met hun transporten. Laten we hopen dat Nederland goed onderzoek doet naar deze landvernietigers.
  gemodereerd

 7. Door zulke zakkenwassers zijn wij in NL, verstoken van Su producten!

  @ WAT

  Ze zijn niet dom, maar koppig: want als het door de was gegaan, waren ze nog
  rijker geworden. Wij zinken met de dag dieper, en dieper in het shit!!!
  Als men in Su de doodstraf zou krijgen voor het transporteren, en verkopen
  van dit spul, dan was een 1/4 deel van de bevolking nu dood.
  ”Saka saka”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Een ‘grote’ baas is makkelijker vervangbaar dan een gebruiker!

  Stop met snuiven.
  Ook jij ja!
  gemodereerd

 9. Bigi Sma 8 maart 2022 Bij 08:07
  Het is publieksgeheim wie dit doen.
  Je hoeft de bevolking maar te beoordelen zoals de fiscus het in Nederland doet.
  Verdeel de Surinamers naar etniciteit, dus Chinezen – Javanen – Libanezen – Creolen – Marrons – Hindoestanen – Doglas etc, en ga vervolgens binnen die groep verder zoeken. Scheelt zeker 80% van de tijd als je een ieder aan een onderzoek onderwerpt.
  ======
  Jaren geleden, als er passagiers uit Suriname op Schiphol aankwamen, werden de rasta-achtige figuren uit de rijen geplukt. Uit die groep kwamen de meeste bolletjesslikkers voort. En werden ze ook gepakt. De nette hindoestaanse jongens met vrouw en kinderen werden gewoon doorgelaten. Een paar deze nette jongens waren de grote dealers. De oudere hindoestanen werden ook doorgelaten, want volgens hun hadden zij alleen maar medicijnen in hun handtas. Bij ondervraging zeiden zij tegen de agenten, meneer ik hebbe alleen medicijnen tegen suikerziekte in mijn tas. Een paar van hun kwamen met tassen vol medicijnen terug uit Suriname. De allergrootste dealers in Suriname zijn wel de hindoestanen. De meeste rasta-actige figuren zijn de kruimelboeven met een paar uitschieters.
  gemodereerd

 10. Niks nieuws. Een land waar de kloof van arm en rijk steeds groter en groter wordt.
  gemodereerd

 11. Nederland moet nooit visumvrij reizen toestaan. Gewoon de 100% controles blijven uitvoeren op Schiphol.
  gemodereerd

 12. Vraag dan hoe komt zo een lading het vliegtuig in op Zanderij? Er is dan iemand of er zijn meerderen die doelbewust de lading niet controleren. Was het met een SLM of KLM vlucht?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.