Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen gedaald naar 28

1
corona-covid-19-suriname

In Suriname is het aantal COVID-19 patiënten, dat momenteel in ziekenhuizen wordt behandeld, op zaterdag 19 februari gedaald naar 28. Het aantal zieken door corona op de IC bedraagt 8.

Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er ‘slechts’ 52 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 176 keer testen (29,5%).

De afgelopen 24 uur is er ook niemand overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus.

Zaterdag werd ook bekend dat er maandag 21 februari door artiesten een grote persconferentie wordt gehouden over het onderwerp ‘hoe verder met Surinaams entertainment met de gepaste COVID maatregelen’.

De cijfers van zaterdag 19 februari 2022:

1 REACTIE

  1. Toen ik zag persconferentie om over covid avondklok te praten dacht ik gelijk, deze hebben geen werk. Praat liever over kwaliteit van ziekenhuis. Niet alleen covid is er. En heel veel mensen hebben late salie, bloedarmoede. Weinig groente en fruit. Te duur.
    Daar moeten we over praten.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.