Surinaamse entertainment industrie houdt grote persconferentie over ‘hoe verder’

4

Een groep artiesten in Suriname heeft het initiatief genomen om maandag 21 februari een grote persconferentie te houden over het onderwerp ‘hoe verder met Surinaams entertainment met de gepaste COVID maatregelen’.

Artiesten zijn al ruim twee jaar brodeloos vanwege de geldende coronamaatregelen in Suriname en houden het niet lang meer vol. Ruim een maand geleden namen JAH Hands Baas, Enver en King Koyeba al het initiatief om via de pers kenbaar te maken dat ze samen met de beleidsmakers willen praten en kijken naar mogelijkheden om events te organiseren.

Vernomen wordt dat er daarna ook gesprekken zijn gevoerd met DNA-voorzitter Marinus Bee en de Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadin. De uitkomsten van deze gesprekken zullen maandag ook besproken worden.

De initiatiefnemers roepen elke werkarm binnen de Surinaamse entertainment industrie, maar ook mediahuizen op, om aanwezig te zijn bij deze persconferentie. Deze wordt om 11.00u gehouden in @Live Entertainment Center.

De oproep van de artiesten komt daags na het bericht van president Santokhi, die liet doorschemeren dat de avondklok in Suriname wordt opgeheven.

4 REACTIES

 1. ze liegen , ze hebben wel hun inkomsten gehad de laatste twee jaren , genoeg verdiend met illegale feesten , dus
  gemodereerd

 2. Jij zit te liegen watje, want jij houdt waarschijnlijk helemaal niet van feestjes saaie piet. Jij wilt graag dat covid zo gevaarlijk is en dat lockdowns blijven bestaan zodat mensen als jou kunnen leven en eenzaam achter een pc belanden. Leef je leven mensen, want je leeft maar 1 keer!
  gemodereerd

 3. Dus die paar groepen die van die kes-kes muziek maken noemen ze de entertainment industrie?? Hoeveel platen maken ze per jaar en hoeveel worden er wereldwijd verkocht??
  Het moet niet gekker worden want toneel, film en cabaret zijn al jaren dood.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.