FOO: Father Mother Figure Online Ondernemersschool

1
FOO: Father Mother Figure Online Ondernemersschool

Stichting Father Mother Figure Suriname FMF timmert al sinds 2016 hard aan de weg in Suriname op het gebied van coaching, training en matching van studenten (vanaf 8 jaar), entrepreneurs en professionals. FMF werkt ook volgens de DRIEHOEK: KIND-OUDER-LEERKRACHT.

De Father en de Mother Figures hebben zicht op wat er speelt in de wijken en bieden preventief hulp. Dat zijn sterke, gemotiveerde en gedisciplineerde ROLMODELLEN in de diverse districten. Ook worden Surinaamse rolmodellen uit het buitenland VIRTUEEL ingezet om gezinnen, jongeren en entrepreneurs in Suriname te trainen en te coachen. De focus ligt op jonge mensen.

FMF zal op dinsdag 1 maart 2022 starten met alweer de vierde editie van de FOO. Daaraan nemen startende ondernemers (personen vanaf 17 jaar oud), maar ook gevestigde entrepreneurs deel. Ze leren op heldere wijze hun ondernemingsplan te maken en ook alle andere facetten van het succesvol ondernemen te hanteren. We hebben al zo’n 50 ondernemers opgeleid.

De Online Ondernemersschool zal voor Suriname leiden tot ‘economische zelfredzaamheid’, ‘bevordering ondernemerschap’, ‘meer serieuze entrepreneurs, ‘stimuleren lokale economie’, rekening houdend met de huidige economische en medische uitdagingen.

Doelgroep: 20 deelnemers (starters en gevestigde entrepreneurs die een praktisch ondernemingsplan willen leren schrijven en implementeren). Alle entrepreneurs krijgen een certificaat en de beste drie een prijs.

Wanneer: vanaf dinsdag 1 maart 2022 (16:00-19:00 uur) 10 dagdelen. Daarnaast 1 terugkom-sessie. Deze 10 daagse Online Ondernemersschool bevat tevens praktijkbegeleiding door business coaches, zodat de deelnemers het geleerde meteen in praktijk kunnen brengen.

Locatie: in principe virtueel(Zoom). Maar indien de omstandigheden dat toelaten (Covid-19 protocollen) op locatie in een grote zaal.

1 REACTIE

 1. Nieuwe dictat van Klaus Schwab van de WEF: op sommige Britse scholen mogen kinderen voortaan hun vader geen pappa noemen en hun moeder geen mamma noemen. Ze moeten hen volwassene noemen. Omdat de Iluminati Klaus Schwab vindt dat het toekomstige gezin niet per sé uit een vader en een moeder zal bestaan en de kinderen alvast daaraan moeten wennen en moeten leren dat een gezin kan bestaan uit 2 vaders of 2 moeders of 2 geslachtslozen.
  Dezelfde Klaus Schwab die de wereld heeft opgescheept met de gevaarlijke vaccins tegen Covid-19. Naar nu blijkt – en door velen al in het begin al was gezegd – een volstrekt nodeloze maatregel was.
  Zelfs de vaccinpusher Bill Gates beweert nu dat Omicron een natuurlijke vaccin is tegen de griep genaamd Covid-19.
  Het volgende plan van de criminele WEF ligt al klaar: lijken zullen opgelost worden in een soort zuur en ale stoffen die men eruit kan halen zullen worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en de residu zal als mest gebruikt worden voor de gewassen. Ook zal er vaart worden gezet in de productie van insecteneiwit. Daarvoor zal men eerst hongersnoden (voedselschaarste) veroorzaken. Dan wordt het een eitje om deze maatregelen erdoor te duwen. Net zoals de griep Covid-19 als zeer gevaarlijk werd bestempeld en tot pandemie werd verklaard om grafeenoxide in mensen te kunnen spuiten.
  Wie o wie kan deze gevaarlijke club (WEF) stoppen?
  Minstens 6 ministers in Nederland hebben banden met de WEF!! Ze zijn gerekruteerd door Klaus Schwab om de WEF-plannen door te voeren. Het Nederlandse kabinet weigert hierover meer informatie te geven!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.