Rover doet zich bij politie voor als slachtoffer maar wordt aangehouden

5
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Een man die verdacht wordt van de gewapende roofovervallen op de Weg naar Atjoni afgelopen dinsdag, is donderdag aangehouden nadat hij zelf bij de politie langskwam om aangifte van poging tot beroving te doen.

Op dinsdag 8 februari zijn een aantal personen op bovengenoemde locatie van hun persoonlijke bezittingen beroofd. Nadat de daders de slachtoffers in hulpeloze toestand achterlieten konden zij zich bevrijden. Het lukte één van de slachtoffers met behulp van een vriend een rover te achterhalen die op dat moment reed in een wit gelakte Toyota Mark-X.

Het lukte hen om de auto klem te rijden, waarna de twee daders die in het voertuig zaten, het bos in vluchtte en de auto achterlieten. In het klemgereden voertuig werd een deel van de buit gemaakte goederen alsmede handschoenen en kleding stukken die daders gebruikt hadden tijdens de beroving, aangetroffen.

De slachtoffers stapten naar politie bureau Brownsweg om aangifte te doen van de beroving, waarbij het klemgereden voertuig van de rovers in beslag werd genomen.

Een paar dagen later verscheen Tito W. ook bij de politie met een verhaal dat hij zich dinsdag nabij de weg van Atjoni bevond toen een pick-up waarin rovers zaten hem wilden beroven. Om dat te voorkomen zou hij zijn auto hebben achtergelaten en het bos in zijn gevlucht. 

Uit de aangifte en verklaring van de slachtoffers zou echter blijken dat deze W. de rover was die de auto achterliet en het bos in vluchtte. Het vermoeden bestaat dat W. dus een valse aangifte bij de politie wilde doen, zodat hij zijn auto terug kon krijgen.

De man werd donderdag door Kapitale Delicten (KD) aangehouden en in verzekering gesteld terzake diefstal middels geweldpleging en overtreding van de vuurwapenwet. Het onderzoek duurt voort.

5 REACTIES

 1. ha ha een paarse judas , de haan kraaide 3 maal (of nog meer) en hij liep tegen de lamp ( was geen LED lamp maar een oliepitje ) , dit kennen we toch meer , een bekende uitspraak van de vernietiger van ons land ::: a no mi :::
  gemodereerd

 2. A zogenaamde slachtoffer dies dong moro wan kaw bakasei, alhoewel a kaw ka sref kan tron brandstof
  gemodereerd

 3. Justitie en Defensie zwijgen in alle talen. Amoksi en Mathoera moeten nu ballen tonen, door te pleiten dat langs de weg naar Atjoni, militaire en politiepatroulles frequent opereren. Desnoods permanente posten van Leger en Politie ( om de 1 km) neerzetten). Wat doen al die militairen zo dan? Zet die gasten in om te doen waarvoor zij zijn opgeleid.

  Nu wij lezen dat criminelen door Hollandse commando’s worden getraind is het meer dan noodzaak , om het gebied Atjoni leefbaar en veilig te maken/ houden.
  Ons land is geworden tot een ‘ free-for-all’ gebied: Brazilianen in ons binnenland lappen alle regels aan hun laars en schieten zelf op de politie en militairen; Pedofielen uit Europa komen zich vergrijpen aan onze kinderen; China haalt ons land leeg, en Chinezen uit China laten zich beledigend uit over ons.

  Ons land ontbeert echte leiders: helaas zie ik dit in de komende 20 jaar niet gebeuren.
  (Tenzij er een echte revolutie plaatsvindt vanuit het volk, en de hele samma samma elite het land uitjaagt .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.