Gemaskerde en gewapende criminelen overvallen weggebruikers binnenland

5
Gemaskerde en gewapende criminelen overvallen weggebruikers binnenland

Vijf gemaskerde en gewapende criminelen hebben dinsdag op klaarlichte dag een aantal bestuurders van voertuigen onder bedreiging van jachtgeweren tot stoppen gedwongen en beroofd. Dit zou zich hebben afgespeeld op de weg naar Njoeng Jacob Kondre, meer bekend als 21 pasi vertelt een benadeelde aan de redactie van Waterkant.Net.

Een gedeelte van laatstgenoemde weg is onder water en wordt door velen getypeerd als een kleine zwamp van bijkans 40 cm diep. De voertuigen die daar langs rijden zijn verplicht de snelheid van hun wagens te verminderen om door de zwamp te rijden. Van deze gelegenheid maakten de daders gretig gebruik.

Vanuit het bos renden de rovers gewapend met geweren op straat en hielden de bestuurders onder schot. Zij werden gedirigeerd naar een paadje dat bijkans 70 meters verwijderd is van de hoofdweg. 

In totaal zouden 14 slachtoffers, onder wie vrouwen en kinderen, overgebracht zijn naar een kamp, waar de slachtoffers beroofd werden van hun persoonlijke spullen. Ze moesten allemaal plat op hun buik liggen. Twee van de slachtoffers werden gekneveld achtergelaten. Er zijn verschillende geldbedragen, sieraden, ruw goud en mobiele telefoons buitgemaakt.

Een gezin dat van een begrafenis van een familielid kwam is beroofd van hun persoonlijke spullen en een voertuig, een Mitsubishi Pajero. De slachtoffers werden vanaf 08.00 uur tot rond 12.30 uur van hun vrijheid beroofd. Nadat de daders de plaats verlieten met de Pajero verplaatsen de slachtoffers zich van het kamp en meldden zij zich bij de politie aan.

De politie van Atjoni heeft de aangifte opgenomen en is bezig met de opsporing. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.  

5 REACTIES

 1. Tegen deze gasten moet geen politie met doppie pistolen ingezet worden maar zwaarbewapende militairen die niet bang zijn om te schieten. Ook de advocaten erbij zetten die deze criminelen vrij proberen te krijgen
  gemodereerd

 2. Palulu , jij verwoord het goed , deze criminelen moeten vernietigd worden , want het zijn ongedierte .
  gemodereerd

 3. Typische jungle-commando praktijken. Respectloos!

  Abop doet helemaal niks voor Atjoni.
  Geef die plas niet de schuld.
  Die rovers komen uit hetzelfde dorp en wisten van de begrafenis. Zolang jullie deze criminelen niet aangeven zal er niets gebeuren. Geef hun naam en adres desnoods anoniem door.
  gemodereerd

 4. Ga planten, jagen, of vissen, als je wil eten. Geef tours door het bos, spreid je planten kennis, geef deze kennis door aan je kids, leer behouden, en zelf sufficiënt te zijn. domme beesten

  Schorem vd hoogste graad
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.