Winkeliers Para misnoegd over lockdown-overtreders met luide muziek

4
Winkeliers Para misnoegd over lockdown-overtreders met luide muziek

Enkele winkeliers in het district Para hebben dit weekend hun misnoegen geuit tegenover Waterkant.Net, over het feit dat zij enorme last ondervinden van groepen lockdown-overtreders, die vaak luide muziek afspelen in hun auto’s. Dit speelt zich haast elke dag tot vroeg in de ochtend af.

In gesprek met de redactie zeggen de winkeliers dat zij geen hulp kunnen krijgen van politie Zanderij vanwege onderbezetting. In de nachtdienst zijn er maar twee politieambtenaren beschikbaar. Dit is nagetrokken en bevestigd door de politie van Zanderij.

Als bewijs stuurden de ondernemers beelden van de situatie, die zich iedere dag voordoet (foto). Tot overmate van ramp heeft zaterdagochtend ook een aanrijding plaatsgevonden met vermoedelijk persoonlijke ongelukken. De politie van Zanderij kon vanwege de onderbezetting niet uitrukken en optreden.

Er wordt door de betrokken winkeliers een dringend beroep op de korpsleiding gedaan om spoedig een oplossing te brengen in dit geheel.

4 REACTIES

 1. De mensen in Su hebben geen gezag meer voor de wet handhavers, allemaal aso,s.
  Bavianen gedrag vertonen ze !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Soort herkend soort, zeggen ze. Lolzz

  Anyways. In plaats dat de winkeliers gewoon open gaan, waar verkopen en zo geld binnen harken, zodat den kan stop klage.
  Met 2 dienders in dienst, zal het niet zo’n vaart lopen met berispingen en boetes. Toch?!

  So wan zanderij, pe vliegtuig e lande vrij vrij, JAP, dan 2 skowtu nomo e wroko wan shift? Ai dan na echte wan failed state. Dat mek a man san tak a san kon prooste vrij vrij anga VP te in a failed state.

  Is toch te hilarisch voor woorden!?
  gemodereerd

 3. ai na miiii , 4 i toch , nou jou baasje heeft er voor gezorgd dat er maar weinig politie daar geplaatst zijn , dus ga zeiken tegen jou baas
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.