189 nieuwe dagelijkse besmettingen na 373 keer testen

5
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn op zondag 30 januari 189 nieuwe besmettingen geregistreerd na 373 keer testen. Het besmettingspecentage bedraagt hierdoor 50,67%.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er op dit moment 90 personen in de ziekenhuizen zijn opgenomen en 13 op de intensive care. Dat is een zeer lichte stijging ten opzichte van een dag eerder, toen de aantallen respectievelijk 89 om 12 bedroegen.

Op zondag werd er 1 coronadode genoteerd, waardoor het totaal aantal coronadoden is gestegen naar 1.261.

De cijfers van zondag 30 januari 2022:

5 REACTIES

 1. covid kan niet tellen , elke slachtoffer is er weer een , maar covid aast op ongevaccineerde , de gevaccineerde laat covid links liggen
  gemodereerd

 2. Niets 50%. Als je geen echte symptomen hebt testen ze je niet. Ik ken zoveel mensen die ze gewoon wegsturen. Als iemand in je omgeving covid hft is hun advies, blijf 5 dagen in quarantaine. Geen test. Je moet zeggen dat je iets hebt.
  gemodereerd

 3. Covid voelt zich er thuis in Su en zal nog lang huishouden. Heeft alles met de mentaliteit van veel Surinamers te maken. Het spreekwoord zegt, de rotte appel in de mand zet al het gave fruit te schand.
  Ook hier in Nederland geldt, heeft iemand in je omgeving Covid, blijf dan thuis.
  Oeng oso no e betie….
  gemodereerd

 4. @WAT,

  Leef je in een grot? Ik vermoed het.
  De gevaccineerden zijn DE grote verspreiders van Covid.
  gemodereerd

 5. rowdie wij lezen en kijken ook naar het nieuws van Nederland hier in Suriname , dus jij hebt totaal ongelijk , jij moet eens vragen aan niet gevaccineerde die positief zijn getest , en gevaccineerde die positief zijn getest , je zal als antwoord krijgen dat de meeste niet gevaccineerde positief zijn en die worden echt ziek en velen halen het niet , van de gevaccineerde worden ook wel sommigen positief getest , maar ze hebben milde klachten dus de vaccinatie werpt zijn vruchten al af , maar voor de ongevaccineerde zin het zure vruchten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.