vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP houdt dief aan die ervandoor ging met auto van politieman

RBTP houdt dief aan die ervandoor ging met auto van politieman

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is Sergio H. die zondagochtend in Suriname, door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden is op zijn adres in Paramaribo voor de diefstal van de auto van een politieman.

Het voertuig is bij hem aangetroffen. Hij kwam aan de autosleutel toen de politieman die vrijdag tijdens een rouwvisite was kwijtgeraakt. Sergio vond de sleutel.

Hij heeft de auto van de politieman zaterdag tussen 05.00 en 07.00 uur gestolen aan de Kleine Saramaccastraat. De wetsdienaar had zijn witte wagen van het merk Suzuki Swift daar geparkeerd.

Op camerabeelden is te zien dat Sergio H in het voertuig is gestapt. Daarna is hij samen met vrienden gaan wandelen. Hij heeft bepaalde spullen uit het voertuig verkocht aan anderen.

De wetsdienaar zag zijn auto rond 07.00 uur niet meer op de plaats en deed de aangifte. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. En gelijk ook nog de spullen gaan verkopen, die hij uit de auto heeft gestolen. Wat een loser, heeft alleen maar ongebrande padie in die grote kop van hem.


  gemodereerd
 2. Ik vind wetsdienaren in Suriname wel heel onverantwoordelijk omgaan met hun” dienst spullen” . Eeuwig laten ze wapens in de auto….met alle gevolgen van dien. Soms denk ik dat er opzet in het spel zit.


  gemodereerd
 3. Ik hoop dat het in deze om een persoonlijk eigendom en niet om een dienstauto gaat.Ik ken de merken van het wapenpark van de politie in Suriname niet.


  gemodereerd
 4. @ WAT

  ”Dat kunnen ze niet, het is geen dienstauto maar een privé bezit”
  Hij was zijn sleutel kwijt bij een rouw visite, het kan een ieder
  overkomen.

  jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES