maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVerontruste bewoners Stichting Palulu bieden petitie aan DNA-voorzitter Bee

Verontruste bewoners Stichting Palulu bieden petitie aan DNA-voorzitter Bee

-

Does Travel - naar Suriname

Bewoners van de Stichting Palulu hebben vanmorgen een petitie aangeboden aan de voorzitter van De Nationale Assembleé (DNA) in Suriname, Marinus Bee. Ze zijn bang dat ze op straat gezet worden vanwege een betalingsachterstand die de overheid heeft met betrekking tot de koop van het complex waar ze in wonen.

De vorige regering riep de Stichting Palulu Woon- en Werkcentrum in het leven, om het probleem van woningnood aan te pakken. De stichting heeft hiervoor een groot appartementencomplex aan de Magnesiumstraat met middelen van de staat gekocht. Op vrijdag 22 mei 2020 verrichtte toenmalig minster André Misikaba de opening.

Het centrum dat staat aan de Magnesiumstraat, kan 130 gezinnen accomoderen. Vernomen wordt dat er momenteel sprake is van een achterstallige betaling voor de koop van dit appartementencomplex, waardoor bewoners nu worden gedreigd met uitzetting.

Vanmorgen besloten de verontruste bewoners naar het parlement te gaan om een petitie hierover aan te bieden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. ze zijn op de verkeerde plek , ze moeten met die petitie naar leonsberg gaan , die man op leonsberg moet de rest nog betalen , maar zal dat geld wel in eigen zak gestoken hebben


    gemodereerd
  2. Inderdaad naar ocer en patrijsstraat 28 en vragen:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? 130 gezinnen? Ze kunnen toch samen de aflos doen en niet wachten op lanti.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES