zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameDonovan Wisse op bezoek bij president van Suriname

Donovan Wisse op bezoek bij president van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Kickbokser Donovan Wisse heeft donderdag, op uitnodiging van de Surinaamse president Santokhi, een beleefdheidsbezoek gebracht aan het staatshoofd. Hierbij werd Donovan gefeliciteerd met het behalen van zijn Glory wereldkampioenstitel.

De president en de overige assembleeleden zijn zeer trots op Donovan, daar hij Suriname wederom op de internationale kaart heeft weten te zetten. Dat gebeurde vorige maand in Rotterdam.

Wisse, die uitkomt voor Suriname, wist in Ahoy’ opnieuw te winnen van de Tunesische Nederlander Yousri Belgaroui. Hij won middels een technical knock-out (TKO) en werd daarmee wereldkampioen in het middengewicht.

“Het was een leuke en gezellige bijeenkomst”, aldus Team Wisse over het bezoek aan de president.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Niet alleen Donovan heeft Suriname laatst op de wereldkaart gezet. Waarom krijgt die andere atleet geen uitnodiging van de president?


  gemodereerd
 2. Fantastische, gefeliciteerd meneer DONOVAN, en heel Suriname, van harte gefeliciteerd en een toekomst vol hartenwarmte.


  gemodereerd
 3. De Nederlander van Surinaamse afkomst Donovon Wisse heeft in het middengewicht K -1 sport Suriname, Surinamers in zijn algemeen en zichzelf in het bijzonder goed op de wereldkaart neergezet vorige maand in Ahoy Rotterdam.

  Blijf zo door gaan en dat dit een voorbeeld moge zijn voor andere Surinamers in de K-1 of andere sporten en andere zaken die zij in hun leven willen realiseren.

  Hoe Wij Hier Ook Samen Kwamen Aan Zijn Grond Zijn Wij Verpand.

  Wij moeten het beste uit ons zelve halen, dat moet het doel zijn als we bezig zijn met iets in ons leven in deze wereld.

  Samen Werken Samen Sterker


  gemodereerd
 4. Gefeliciteerd Wisse, tranga, dat je op deze positieve manier Su op de kaart zet.

  Vooral zo doorgaan!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES