woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid10 coronadoden en 153 nieuwe besmettingen; stijging ziekenhuisopnames

10 coronadoden en 153 nieuwe besmettingen; stijging ziekenhuisopnames

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zondag 26 september weer 10 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiĆ«le COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 153 nieuwe besmettingen zijn genoteerd, na 371 keer testen (41%). Ook is het aantal personen in de ziekenhuizen gestegen van 91 zaterdag naar 98 zondag.

Zondag werd ook bekend dat Nederland, vanwege de toenemende druk op de ziekenhuizen en het toenemen van het aantal positieven in Suriname, 50 zuurstofconcentrators voor de ondersteuning van de COVID-19 zorg in de thuisisolatie doneert.

De cijfers van zondag 26 september 2021:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Is Ramadhin nog niet weggetrapt???
  Hij had allang moeten aftreden.
  Als de buitenlandse artsen en verpleegkundigen nr Su komen gaan de mensen niet dood. Anders vallen ze bij bosjes dood neer.
  Ziet niemand dat


  Maak melding
 2. @Debby, er zijn heel veel mensen in Suriname, die weigeren zich te vaccineren. Ze geloven dat ze dan over 2 jaren sterven als ze zich laten vaccineren. Wel, liever over 2 jaar dan nu. En zo sterven door naar lucht te happen.? Dat is wreed. Surinaamse volk moet nog veel leren.


  Maak melding
 3. @Debby
  Dit heeft niks met Ramadhin te maken.Noch met de buitenlandse verpleegkundigen en artsen.Het is allemaal te wijten aan de attitude van een deel van de Surinaamse bevolking die zich laaft aan verkeerde informatie en waarschijnlijk laaggeletterd en laag geschoold is en dingen niet begrijpt of wil begrijpen.Maak jij ook deel uit van die groep? Als je niet gevaccineerd bent heb jij erg veel kans het virus op te lopen en de kwaadaardige varianten kunnen je vellen.En inderdaad zoals Olivia het verwoordt je kan beter over 2 jaar doodgaan dan nu.


  Maak melding
 4. Debby 27 september 2021 At 04:01
  Is Ramadhin nog niet weggetrapt???
  Hij had allang moeten aftreden.
  Als de buitenlandse artsen en verpleegkundigen nr Su komen gaan de mensen niet dood. Anders vallen ze bij bosjes dood neer.
  Ziet niemand dat
  =============================

  Debby is nog bezig haar trauma’s te verwerken. Het “A no mi” syndroom is diep genesteld in haar simpele brein. Ze kan nog steeds niet begrijpen dat een klein beetje zelfreflectie en eigen verantwoordelijkheid minder doden tot gevolg zal hebben. Dus legt zij de schuld gemakshalve maar bij anderen.


  Maak melding
 5. Yere noh mensen die zich niet wil laten vaccineren? Ruimen zichzelf op?
  No problem is your choice? De regering heeft genoeg aangekondigd om te laten vaccineren? Oeno wani toch? Dan uf oe kong zieki ye dede? Go dede??


  Maak melding
 6. De gedoneerde vaccinaties beginnen te vervallen, wanneer het straks niet meer gratis is, ga je mensen ineens horen schreeuwen. ba suku, ba feni. Het probleem lost zichzelf op.


  Maak melding
 7. Mensen die niet gevaccineerd zijn vragen om de dood. @ Debby: ben je gevaccineerd?? Misschien komt jouw tijd gauw genoeg als je niet gevaccineerd bent. Ramadhin heeft niks te maken met het aantal besmettingen of dood van jouw soort die zich niet wil laten vaccineren. Misschien moet jij een paarse vaccinatie??


  Maak melding
 8. debby , jij bent gevaccineerd door sippie , maar dat is geen corona vaccin , maar dat russische gif zal ook niet helpen , kijk de minister van volksgezondheid Ramadhin eens lief aan , en bied excuus aan voor je vuile woorden tegen hem , nou hij zal ervoor zorgen dat je de goede vaccin krijgt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES