Nederland stuurt met spoed 50 zuurstofconcentrators naar Suriname

18
Intensive Care

Door de toenemende druk op de ziekenhuizen en het toenemen van het aantal positieven in Suriname doneert Nederland 50 zuurstofconcentrators voor de ondersteuning van de Covid-19-zorg in de thuisisolatie.

Deze spoed zending is een aanvulling op de reeds eerder ontvangen 100 zuurstofconcentrators vanuit Nederland. De apparaten zullen op zondag 26 september door SLM van Amsterdam naar Paramaribo worden gevlogen.

De schenking van de medische hulpmiddelen volgt op het succesvolle werkbezoek van President Chan Santokhi en minister Amar Ramadhin van volksgezondheid aan Nederland twee weken geleden.

Eerder deze week heeft Suriname ook al 100.000 sneltesten ontvangen van Nederland.


18 REACTIES

 1. Ik hoop dat al die NDP adepten hun bek een keer dicht houden.Welk land zou ons geholpen hebben in het PARADIJS DIE BOUTERSE DE SURINAMERS HEEFT ACHTERGELATEN. Land helemaal leeggeroofd, tot het laatste moment hebben ze alles van waarde weggedragen die zakken.
  Welk land zou ons zoveel Covid Vaccins en andere infrastructuur om deze dodelijke ziekte te bestrijden? Toch heb je de mensen die het beleid van vaccinatie op alle manieren proberen te ondermijnen.
  Soms denk ik, als mensen zich niet willen vaccineren laten ze maar doen. Ze zijn allemaal autonoom om te kiezen op welke manier ze deze aarde willen verlaten. Maar misleiding en ondermijning moet flink worden aangepakt.


  Maak melding

 2. Wat een toestand in Suriname.

  Laten we het beste voor Suriname hopen en dat deze periode nooit meer terug komt in Suriname.

  De Surinamers moeten daarom goed opletten dat erin Suriname nooit meer (een) dictator/dictatuur komt. Surinamers dit is allemaal het gevolg van ddb vanaf 25 februari 1980 tot 25 mei 2010.

  ddb, ddb,-kliek hebben Suriname echt vernietigd.

  ddb hoort in SB 20 jaar te worden opgesloten en daarna uitgeleverd te worden aan Nederland voor nog eens 11 jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid in drugshandel.

  Eens, maar nooit weer ddb, dictatuur in Suriname.


  Maak melding

 3. Suriname zit in zwaar weer, en dan leer je je echte vrienden kennen.
  Bedankt Nederland. Wedden dat er weer azijnzeikers zijn die zeggen dat het
  tweedehands spul is.


  Maak melding

 4. Bouterse Doet Stinkend Z’n Best Om Weer Aan De Macht Te Komen.
  Zijn Hoofd Doel Is , Banden Met Nederland Verbreken . En Intensief Samen Werken Met Landen Als Venezuela, Cuba, Equatoriaal_Guneia En Noord Korea.

  Al Dus Desi Delano Bouterse.


  Maak melding

 5. Is u ook opgevallen dat onze excellentie werkt?
  Excellentie, maakt geen snoepreizen, is u dat ook opgevallen?
  Wist u dat de president, niet zit?
  Hij neemt zijn nodige rust en gaat weer op herstel tour.

  Dat de belastingbetaler, betaalt voor zijn werk, is normaal. Als u weet wie anders het moet betalen, laat het weten!
  Als u racisme, wilt uitroeien dan moet zien en horen wat daar gebeurt.

  De pijn is daar begonnen en het gaat door.
  Donker getinten, jong en oud slachten elkaar af of laten door machteloosheid, zich misbruiken of families uitelkaar scheuren.


  Maak melding

 6. In de hele fucking wereld helpt men elkaar. SUR pinaren maar toch sturen we hulpmiddelen bij natuurrampen naar buitenland. Waarom niet allang gestuurd??
  By the way de artsen en verpleging hebben hun covidgelden al maanden niet gehad.


  Maak melding

 7. Nederland nogmaals bedankt , U weet dat bouterse alles gestolen heeft en het land achtergelaten heeft met meer dan 6 miljard US Dollar schuld en ze hebben de staatskas en ook alles gejat van het ziekenfonds (SZF) ,en geen cent geinvesteerd in de zorg .


  Maak melding

 8. WAT 26 september 2021 At 21:08

  Nederland nogmaals bedankt , U weet dat bouterse alles gestolen heeft en het land achtergelaten heeft met meer dan 6 miljard US Dollar schuld en ze hebben de staatskas en ook alles gejat van het ziekenfonds (SZF) ,en geen cent geinvesteerd in de zorg .
  —————————————————————————————–
  @WAT graag gedaan hoor en als jullie nog meer nodig hebben laat dat even weten, want vanaf vandaag hebben wij geen 1,5 m afstand meer tot elkaar. Maar laat je wel vaccineren BHAI…anders ga jij ook dood ondanks die zuurstof…….
  Jij weet zelf.


  Maak melding

 9. ha ha franco wij zij al volledig gevaccineerd , en jij kunt niet lezen he , het staat er duidelijk wat jou lievelingen misdaan hebben , maar jij zit zeker aan de lachgas daar in de bijlmer , wat een oen ben jij , hier in Suriname is nog wel 1,5 m afstand en mondkapje , dus klojo covid zal een vriendje van je worden daar en jij zal met hem feesten en daarna de kraaienmars


  Maak melding

 10. Als je dossiers waaruit wij jouw rol in de coup zouden kunnen opmaken, voor 60 jaar laat opbrrgen, is het niet meer dan billijk dat je een land waar je een dikke vinger in de pap hebt, dat het een grote puinhoop is geworden, te hulp komt. Temeer omdat corona laten voortwoekeren elders in de wereld, ook zeer nadelig kan uitpakken voor de ‘weldoener’.


  Maak melding

 11. hoy.een ding is zeker dat er in nederland suris wonnen met veel negative komen taar, staad wel vast,dus zou ik zeggen verzwijg zulke vluchtlingen maar zij zijn weg gegaan uit suriname,dus was toen niets goeds daar .maak onder scheid ,de gene die echt moeten vluchten voor hen leven toen ,maar het grotedeel is hand op houders toen dus schop niet tegen mensen die het goed voor hebben met hun land ,maar help waar je kunt,want ik lees alleen maar afkraken en niets is goed,,deze regering van suriname ver dient eens een goede resensie,,dus klagers wie ook begin bij u zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.