donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTelefoondief mogelijk ontvoerd door benadeelde

Telefoondief mogelijk ontvoerd door benadeelde

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag in Paramaribo ontvoerd. Hij zou vermoedelijk een telefoon hebben gestolen. Het vermoeden bestaat dat de benadeelde samen met anderen hem tegen zijn wil heeft meegenomen in een grijs busje.

Het voertuig stopte bij de woning van de man. Enkele mannen stapten uit en duwden het slachtoffer in het busje waarmee zij zijn weggereden. De huisgenoten van het slachtoffer weten niet wie de man heeft ontvoerd.

De man zou meerdere malen telefoons hebben gestolen waardoor het vermoeden bestaat op een van de benadeelden, maar dat is niet duidelijk.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. debby , jij valt weer door de mand he , zie je wel dat jij ook meegeholpen hebt met stelen dat jou klote paarse partij de ndp ook deed, , jij een telefoon van $ 1200 , jij zal ook wel een telefoondief zijn


  Maak melding
 2. whaha 1200 USD??? Had je 12 maanden je eigen buurt/famiri/kinderen basis voedsel kunnen geven … DOMBO .. ach ja typisch..en geef eigen “soort” die wel hard werken / studeren .. schande… en eeuwig lopen te janken dat een ander t heeft gedaan … ZOO achterlijk…ps waarschijnlijk een goedkope tel en WIFI zuigen bij wel werkende mensen/westerse bedrijven … “Het” wil meedoen wat ziet op soc media , notabene waarschijnlijk iemand die 20 jaar geleden niet eens een tv of een vaste lijn had, afgunst haat en gebrek aan … hard werkende SU mensen, laat je niet gek maken door zulke mini percentage stokers, parasieten, die alleen tegen hun eigen mensen durven, whaha.. langzaam maar zeker komt mama SU er wel …fijne avond 🙂 …


  Maak melding
 3. franco , jij vergeet er haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa achter te zetten , zwarte droplul , haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ha ha


  Maak melding
 4. De strontvliegjes op WKN alweer bezig mi boy. Stinken doen ze tot hier veel lopen ook in Holland zielig te janken.ook uit su enz. Weet waar je telefoon is.


  Maak melding
 5. De politie, heeft het te druk.
  De benadeelde, zou gedacht hebben:
  Dit los ik even voor de politie op mijn manier.
  Als het bericht klopt, kan de dader bekeert worden.
  Maar ik vrees dat dit niet goed afloopt.


  Maak melding
 6. Sandra 27 september 2021 At 08:46
  De strontvliegjes op WKN alweer bezig mi boy. Stinken doen ze tot hier veel lopen ook in Holland zielig te janken.ook uit su enz. Weet waar je telefoon is.
  =================================

  Weet je zeker dat jij niet zelf het probleem bent en de stank niet van jezelf af komt. Wellicht je pamper verschonen misschien? Want ik ruik ze hier bij mij niet…


  Maak melding
 7. Dit is de manier om een telefoondief zijn voorliefde voor telefoons af te leren. Dit (het jatten van telefoons) doet hij nooit meer in zijn verdere leven.
  Kennelijk heeft deze stommerik een selfie gemaakt, met een telefoon, die met een computer gekoppeld was. Voor het slachtoffer is dit kassa.Gezicht bekend, laten halen en laten afranselen.


  Maak melding
 8. @JK en @Sabaku jullie zijn echte stront riool vliegenjes die netals een paar andere viese stank veroorzaken ratten ga lekker snuiven schijtvliegjes jullie stank is ook op WKN te ruiken. @JK mijn buren netals jullie strontvliegen en stoken de boel op en stront schijtvliegen als jullie likken hun kont en stront schoon viese schijt drol vliegen zijn jullie ga schijt en kont likken en zomaar intelligente @robg altijd uitschelden jullie stinkende riool schijtvliegen.


  Maak melding
 9. @JK met je viese lange kanker tong ook mij buurvrouwen komen aflikken in Rotterdam he hun stinken netals jullie naar riool vliegen maar geil dat jullie zijn op geurloze strontvliegjes zo zitten jullie in elkaar en @ debby en @robg altijd uitschelden terwijl jullie haar ….kunnen aflikken geile vieseriken. Ik ken jullie kanker tongen al heel lang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES