vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten gearresteerd voor beroven en beschieten echtpaar

Verdachten gearresteerd voor beroven en beschieten echtpaar

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft Denzel M. (23), Chester M. (22) en Dego P. (34) zaterdagavond aangehouden in een woning aan de Tastikistraat. Zij zouden betrokken zijn geweest bij een vechtpartij en beroving bij een echtpaar in dezelfde straat. Daarbij zijn er ook schoten gelost op de man en vrouw en twee auto’s.

De verdachten ontkennen de daad. Er zijn geen wapens bij hen gevonden. Dego P. verklaart dat hij een van de wagens had verkocht voor het echtpaar, maar hij wilde het voertuig terug.

Het echtpaar heeft een handelsbedrijf in Suriname. De slachtoffers zijn op het adres mishandeld en vervolgens beroofd van 200 euro en SRD 1500. De politie begeleidde hen naar het ziekenhuis waarbij bleek dat het echtpaar de daders had herkend als jongemannen van de buurt. De slachtoffers gaven de politie door op wie hun vermoeden was.

Toen de man en zijn vrouw terugkeerden na medische behandeling, hebben dezelfde jongemannen op hen geschoten met een jachtgeweer waarbij het gebouw en de wagens kogelinslagen hadden. De man had een schampschot aan zijn rechterslaap en zijn vrouw aan haar rechterarm.

De slachtoffers zagen kans zich schuil te houden in het gebouw. De jongemannen hebben toen de ruiten van de wagens kapotgeslagen. Het onderzoek duurt voort.

De schade aan de voertuigen. Links een Toyota Mark X en rechts een Honda Fit.

Echtpaar beroofd en naderhand beschoten door dezelfde rovers

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Meenemen achter zanderij,doodschieten en begraven in de savanne zand.In het rapport schrijven dat ze gevlucht zijn.Natuurlijk hun eigen graf laten delven voor het leven uit hun te blazen.


  Maak melding
 2. Diampolo
  27 september 2021 At 06:21
  Wat heb ik jullie gezegd, het zijn weer creogers, let op de volgende beroving deze week en een keer raden wie de rovers zijn !!!!!

  Het is niet anders en dus heb je groot gelijk. Zullen de rovers de volgende keer Chinezen zijn?


  Maak melding
 3. @ Didibri….
  Stel je mij now een wedervraag waarbij je een “kleine Indiaan” benoemd.
  Schandalig van jou.
  Kijk maar goed naar de foto… en wat zie je daar liggen op moedersaarde?

  Ik zie geen Indiaan, jij wel?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES