vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve zuiplap (56) aangehouden na bedreigen vrouw, zoon en schoondochter

Agressieve zuiplap (56) aangehouden na bedreigen vrouw, zoon en schoondochter

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen dinsdag de agressieve 56-jarige zuiplap Sudeshkoemar M. alias ‘Tesa’ aangehouden. Steeds wanneer hij dronken was schold hij zijn echtgenote, zijn zoon en schoondochter uit. Als dat niet genoeg was bedreigde hij hen met de dood en de woning in brand te zullen steken, meldt het Korps Politie Suriname.

In zijn dronken buien greep hij naar scherpe voorwerpen waarmee hij zijn echtgenote achterna ging. De vrouw zag steeds weer kans een veilig onderkomen te vinden. De man des huizes was op maandag 20 september in zijn dronken bui niet te weerhouden en deed weer bedreigende uitlatingen.

De huisbewoners schakelden de politie in, die hem bij aankomst in de boeien sloeg. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Deze pier ede moet je flink achterna zitten totdat er geen uitweg meer is. Sopilal moet flink aangepakt worden. Er is in dit land geen armoede het wordt door de fascisten van de ndp en BEP en PALU zo naar buiten gebracht.


  Maak melding
 2. Deze beschrijving van de dronkaard past precies bij de loser Popo Jantje. Ware het niet dat geen enkele vrouw hem zou willen hebben. Laat staan kinderen. Een ware ramp zou dat zijn als deze ervaren boeler Pop Jantje, kinderen zou hebben. Deze denkbeeldige kinderen zijn aan een ware ramp ontsnapt. Je kakelt als een kip zonder kop. De betekenis van racisme is jou niet bekend. Ga je eerst daarin verdiepen alvorens je iedereen voor racist wilt uitmaken. Jij bent de grootste racist. Je bent de dief die schreeuwt, houdt de dief! Je hebt boter op je kop , volleerde homo die je bent.


  Maak melding
 3. @Pakiratigri
  Op grote schaal worden Afrikaanse immigranten uit Israel gedeporteerd naar Afrika back to home. Velen zijn van oorsprong Joods maar alleen omdat ze zwart zijn moeten ze het land uit. Ga daar tegen je kwebbel pieren maar dat durf je niet want je bent precies wat ik altijd over een zwarte zeg. Veel kabaal te weinig inhoud. Succes met jouw strijd tegen de racisten.


  Maak melding
 4. Ach ach jij was het die het racistisch zwart tuig in Amsterdam in bescherming nam. Zogenaamd werd de vrijheid op het vrije woord uit stal gehaald en als ik hetzelfde doe dan ben ik een racist een boeler. Dan heb ik op die dag heel veel zwarte boelers gezien.
  Je bent een persoon met een gespleten persoonlijkheid.


  Maak melding
 5. Wat heeft een Surinaamse zuiplap die zijn Surinaamse familie in Suriname mishandelt, in vredesnaam te maken.met migranten, die uit een ver land hiervandaan, worden gezet?


  Maak melding
 6. ha ha die paki-rat-poesje , jij krijst als een rat zonder kop , en jij bent ook een grote racist he ,toen jou soortgenoten zaten teskanderen daar in Amsterdam vond jij het geweldig dat ze ranzige woorden schreeuwden naar onze president , aan zijn vrouw , aan alle bezoekers en racist aan de nabestaanden van Anton de Kom , dus poesje jij zal ook wel een zuiplap zijn


  Maak melding
 7. pakiratigri 26 september 2021 At 17:58
  Deze beschrijving van de dronkaard past precies bij de loser Popo Jantje. Ware het niet dat geen enkele vrouw hem zou willen hebben. Laat staan kinderen. Een ware ramp zou dat zijn als deze ervaren boeler Pop Jantje, kinderen zou hebben. Deze denkbeeldige kinderen zijn aan een ware ramp ontsnapt. Je kakelt als een kip zonder kop. De betekenis van racisme is jou niet bekend. Ga je eerst daarin verdiepen alvorens je iedereen voor racist wilt uitmaken. Jij bent de grootste racist. Je bent de dief die schreeuwt, houdt de dief! Je hebt boter op je kop , volleerde homo die je bent
  ============================

  Zo jammer weer, zo’n opmerking was gewoon nergens goed voor en had je ook geen reactie uitgelokt van Popo Jantje. Inhoudloos en het zegt heel veel over jezelf, vieze vuile rioolrat.


  Maak melding
 8. Popo Jantje 26 september 2021 At 17:35

  Deze pier ede moet je flink achterna zitten totdat er geen uitweg meer is. Sopilal moet flink aangepakt worden. Er is in dit land geen armoede het wordt door de fascisten van de ndp en BEP en PALU zo naar buiten gebracht.
  —————————————————————————-
  WAT 26 september 2021 At 21:26

  ha ha die paki-rat-poesje , jij krijst als een rat zonder kop , en jij bent ook een grote racist he ,toen jou soortgenoten zaten teskanderen daar in Amsterdam vond jij het geweldig dat ze ranzige woorden schreeuwden naar onze president , aan zijn vrouw , aan alle bezoekers en racist aan de nabestaanden van Anton de Kom , dus poesje jij zal ook wel een zuiplap zijn
  ———————————————————————————
  Hallo @POEPE JANTJE en @WAT…..Haaa…agressieve 56-jarige zuiplap Sudeshkoemar M. alias ‘Tesa’ aangehouden. Steeds wanneer hij dronken was schold hij zijn echtgenote, zij…

  Dit is toch jou soortgenoot en waarschijnlijk ook nog FAMILIE van jou en @WAT….RACISTISCHE SAKASAKA’s die jullie zijn. Tjoor man…..Slaan .. bedreigen en schoppen ..hun vrouw en kinderen na zich te hebben bezat met DHAROE…SOSO FRUSTRATIE’S van de situatie in het Land door deze REGERING…TANG TEKI…

  Boeng KOTI GO hebben julie nodig ZAAGSEL….


  Maak melding
 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Agressieve zuiplap (56) aangehouden na bedreigen vrouw, zoon en schoondochter.

  Dus regelmatig maakt deze (zuiplap) zich schuldig na het drinken zijn gezinsleden mishandelen en bedreigen.

  Er is in deze maar één oplossing.
  Als hij een beetje bezopen thuis komt, dient zijn echtgenote hem GRATIS een FLES Mariënburg Rum van 90% geven.

  Dan is het onmiddellijk afgelopen met deze ZUIPLAP.
  En eindelijk zijn z’n gezinsleden van hem bevrijd.
  In het hiernamaals mag hij dan gerust verder zuipen.


  Maak melding
 10. franco , jij vergeet haaaaaaaaaaaaaaaaaa en haaaaaaaaaaaaaaa en haaaaaaaaaaa , kijk zwarte paarse rat dat is het enigste wat jij kan schrijven , verder schrijf je bulshit , paarse onzin , paarse onzin , paarse onzin , ect. dus hi hi hi hi hi hi hi hi , zuiplap


  Maak melding
 11. De ellende in het land zal alleen maar erger worden als de regering van Joterpersad Santokhi nog langer aanblijft. Door het misdadige sociaal-economisch beleid van zijn regering is Suriname gaan behoren bij de drie armste landen van Zuid Amerika. De ellende in het land maakt dat het aantal alcoholisten in het land schrikbarend is gestegen.


  Maak melding
 12. In mijn kinderjaren hadden we buren die nog als contractarbeiders in Suriname waren gekomen. De man mishandelde zijn vrouw vaak en was vaak ook straal bezopen. Wanneer hij weer eens ladderzat was kwam buurvrouw altijd een paar lemmetjes bij ons plukken van onze lemmetjeboom. Toen mijn moeder haar vroeg wat zij met die lemmetjes deed zei ze: ik pers een lemmtje uit in zijn ogen, dan is hij snel weer nuchter en weer aardig voor zijn gezin. Misschien moeten de huidige vrouwen van zuiplappen deze ‘koni’ uit India weer in ere herstellen?


  Maak melding
 13. De chaos en ellende is begonnen met die zogenaamde revolutie op 25 februari 1980, waarbij een stelletje idioten besloten het land over te nemen en zichzelf stinkend rijk te maken. Ze hebben geprobeerd totale anarchie in het land te brengen en het kan alleen maar erger worden als deze ellendelingen het ooit weer eens voor het zeggen proberen te hebben. Dus volk van Suriname, voor uw eigen best wil, alsjeblief nooit en nooit meer deze trollen accommoderen. Elke keer als ze weer macht krijgen maken ze nog meer kapot dan de voorgaande keer dat ze er zaten. Het is alsof ze wraak willen nemen op het volk dat elke keer weer uitkotst.
  Kortom volk van Suriname, kies eerder voor een Joterpersad die langzaam maar zeker voor ontwikkeling zal zorgen dan een pornoblaadjes verkoper die het alleen maar om te doen is jullie in chaos en ellende achter te laten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES