vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriname weer op internationale paardenrace in Hongarije

Suriname weer op internationale paardenrace in Hongarije

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 3 Oktober aanstaande wappert de Surinaamse vlag opnieuw op het Heroes Square in Boedapest, Hongarije. Een team bestaande uit Jean-Pierre Polanen (jockey), Antoinette Busropan (Captain) en Juanita Busropan (assistent) vertegenwoordigt ons land op de internationale paardenrace National Gallop een race over 1100m.

De andere elf deelnemende landen zijn India, Turkije, Mongolie, Slowakije, Slovenie, Engeland, Czechie, Kroatie, Italie, Oostenrijk en Hongarije. 

De ‘National Gallop’ is een groot tweedaags hippisch, cultureel, toeristisch en gastronomisch evenement dat duizenden Hongaarse en internationale toeschouwers trekt. Het is een kans om Suriname op de kaart te zetten en de aandacht te trekken van potentiële toeristen en zakenmensen.

De halve finales en finale worden op 3 oktober live uitgezonden op de Hongaarse nationale televisie en online op mediaklikk.hu (ga naar Duna Live Broadcast). Hieronder een filmpje van de finale in 2017:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Niet aan onze Bauxiet Boy vertellen hoor, want voordat je het weet gaat hij zich weer als een ezel gedragen, door zelf jockey te willen zijn met zijn enorme lijf en wil hij geld gaan uitdelen tijdens dit internationaal paarden evenement.


  Maak melding
 2. Suriname weer op internationale paardenrace in Hongarije

  Jean-Pierre Polanen (jockey)

  Je plaats Suriname ook op de internationale paardenrace kaart in Hongarijekaart van deze deelnemende landen.

  Succes toegewenst


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES