Man tijdens praten met dame gestoken in buik

8
Ambulance en politie in Suriname
Archieffoto

Een 30-jarige man is zondagochtend rond 2.00 uur aan de Grote Combéweg in zijn buik gestoken door een ander met een mes. Het is hem niet bekend waarom de verdachte hem heeft verwond.

Volgens het slachtoffer stond hij te praten met een dame. De dader kwam op een fiets en viel hem zonder enige aanleiding aan. Het slachtoffer raakte in een worsteling met de verdachte die hem met een mes in de buik heeft verwond.

Na de daad verliet de verdachte de plaats op zijn fiets. Het slachtoffer ging in bloedende toestand naar huis in het district Wanica en meldde naderhand de politie over de steekpartij. De politie ging naar het adres van het slachtoffer en schakelde de ambulance in.

De man verkeerde in kritieke toestand. De politie heeft de zaak in onderzoek.


8 REACTIES

 1. Beetje vreemd opgesteld artikel, je krijgt meer vragen dan antwoorden;
  – ” De dader kwam op een fiets en viel hem zonder enige aanleiding aan. Het slachtoffer raakte in een worsteling met de verdachte die hem met een mes in de buik heeft verwond.” Heeft de verdachte al een mes getrokken dan? Of gebeurde dat tijdens de worsteling? Groot verschil, als je aankomt en meteen begint te steken of als je aankomt, eerst ruzie maakt en dan gaat vechten.
  – “Het slachtoffer ging in bloedende toestand naar huis…” en “…meldde naderhand de politie over de steekpartij. De politie ging naar het adres van de verdachte..”
  Waarom niet naar een dokter.ziekenhuis? kende het slachtoffer de dader dan?
  -“..schakelde de ambulance in. De man verkeerde in kritieke toestand”
  Voor het slachtoffer of de dader? En het slachtoffer/dader man verkeerd niet meer in kritieke toestand? Of nog wel?
  Wat een klein artikel zoveel vragen kan oproepen. 😁


  Maak melding

 2. Het blijkt keer op keer weer; Er is gedegen kennis van taal nodig om verslag te doen van een voorval. Eerst zoveel mogelijk feiten verzamelen, de waarheid daarvan vaststellen door onderzoek en daarna de bevindingen op schrift stellen. En ongeacht van welke taal de journalist zich ook bedient, hij zal behoorlijk thuis moeten zijn in die taal om op begrijpelijke wijze zijn verslag aan de man te brengen. In dit stuk is van het laatste duidelijk geen sprake.


  Maak melding

 3. Raar verhaal , er is geen touw aan vast te knopen , wie is de dader en wie is het slachtoffer , men zegt ook het slachtoffer is de dader , echt een raar verhaal .


  Maak melding

 4. Gezien de buurt en omgeving, zou het kunnen dat de vriend van de dame, zijn kans schoon zach om de prospect klant te beroven.
  Het slachtoffer woont mijlenver weg. 2 u in de ochtend miet je minimaal in je nest liggen danwel thuis zijn. Het slachtoffer geeft de ware toedracht niet op en de schrijver van ditartikel is ook het spoor bijster.
  Niet alles wat lijkt blijkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.