Driewielige scooter en bromfiets botsen tegen elkaar: twee gewonden

2
driewielige scooter en een bromfiets

Bij een aanrijding zaterdagavond in Suriname, tussen een driewielige scooter en een bromfiets, zijn twee personen gewond geraakt. Het verkeersongeval vond rond 21.30u plaats, op de kruising van de Annie- en Henck Arronstraat in Paramaribo.

Het is nog onduidelijk uit welke richting de twee motorrijtuigen kwamen, toen het ongeluk plaatsvond. Beide bestuurders hebben ernstig lestel opgelopen als gevolg van het ongeval en zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Op de hoek van de Oude Charlesburgweg en de Henck Arronstraat, staat een camera van het Command Center. De politie kan middels bestudering van de vastgelegde beelden achterhalen, wat de mogelijk oorzaak is geweest van het verkeersongeval.

2 REACTIES

  1. idd FORZA….deze klootzakken rijden veels te hard waardoor ze voor mekaar niet meer kunnen uitwijken.
    Op deze manier hebben tenminste 2 personen een lesje te laat geleerd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.