Nieuwe ambassadeurs van China en Verenigde Arabische Emiraten in Suriname

12
Nieuwe ambassadeurs van China en Verenigde Arabische Emiraten in Suriname
De ambassadeur van de VAE biedt zijn geloofsbrieven aan.

Op maandag 23 augustus hebben twee ambassadeurs op het paleis, hun geloofsbrieven aan de Surinaamse president geboden. Het betreft de ambassadeurs van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en van China.

Met het aanbieden van de geloofsbrieven is de diplomatieke missie van de ambassadeurs officieel gestart in Suriname. Het staatshoofd verwelkomde de nieuwe ambassadeurs en wenste hen veel succes in toe in het werk dat zij de komende jaren zullen verzetten.

Ambassadeur van de VAE is de heer Saleh Ahmad Salem Alzaraim Alsuwaidi. De VAE omvat zeven emiraten, namelijk Abu Dhabi (hoofdemiraat), Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah.

Hij bracht zijn dank uit aan de president voor z’n warme gastvrijheid en het accepteren van zijn geloofsbrieven. De ambassadeur sprak zijn hoop uit op een goede samenwerking om de bilaterale relatie te kunnen promoten en een boost te geven.

De nieuwe ambassadeur van de Volksrepubliek China in Suriname is de heer Han Jing. Hij voert voorbereidende gesprekken voor een formeel staatsbezoek van president Santokhi aan China.

12 REACTIES

 1. foute boel , ons rondhout is al weggegeven aan china , en nu gaat de olie voor onze kust naar de verenigde arabische emiraten , hun olie raakt op , en ze zijn daar al bezig met hun land klaar te maken voor toerisme en dat lukt hen , , maar ja oliehandel zit in hun genen en daarom is de Surinaamse olie een uitkomst voor hun oliehandel
  regering Santokhi let op deze gasten , zo dadelijk slaat U de plank mis en vist U achter het net.


  Maak melding

 2. Foute boel ? Dat weet ik niet maar suriname heeft geen olie wel Bahrein Hawar eilanden. Waarvoor is deze arme magere Emirati in suriname. Alleen zijn ogen zichtbaar er is geen olie in Dubai maar de emiraties kunnen aan landbouw en fruit export doen. Toerisme gaat niet helpen Dubai door Corona crisis alles plat toerisme sector en binnen no time is wordt Dubai vol gepropt met criminelen en half naakte dronken mensen die op de strand zitten en drugs gebruiken . Slechte investering van Dubai toerisme. Bij mij kunnen hun beter advies krijgen al ben ik geen zakenvrouw ik denk fruitteelt en aan landbouw doen beter voor Dubai en productie van goederen etc geen veeteelt arme vlees stieren worden gekapt allemaal voor vlees. Ook te veel gelukzoekers en marokanen daar. Wel mooi dat alles daar belasting vrij is in nederland zelf voor scheet moet je belasting betalen.


  Maak melding

 3. Vergeet niet dat Suriname een schuld heeft van 4 miljard doordat sommige criminelen zeer slecht beleid hebben gevoerd en het land hebben leeggeplunderd.

  Zulke landen kunnen Suriname helpen om uit de schulden te komen. Helaas zijn velen het gewend alles gratis te krijgen die mentaliteit moet een keer veranderen. Je zult keihard ervoor moeten werken, ze hebben enorm veel geld maar ze zullen het niet gratis geven.


  Maak melding

 4. In de algemene zin, is niets gratis.
  Eerlijk, werken, elkaar vertrouwen, afspraken maken en vastzetten.
  Kan vruchten afwerpen. Misschien, niet voor mij, als mijn kinderen/kleinkinderen de vruchten kunnen plukken ben ik èèn van de gelukkigen.


  Maak melding

 5. @ Zwakke,
  Het is namelijk zo dat een ambassadeur voor een bepaalde periode wordt benoemd. Meestal is dit 4 tot 5 jaren. Daarna komt een nieuwe ambassadeur die zijn geloofsbrieven aanbiedt.


  Maak melding

 6. Gezellig deze @Zwakka nou zwakka ik hoop niet dat hij Covid krijgt zo gemoedelijke 2 religies goddiensten geloven naast elkaar mooi om te zien. Ik wil dadels eten als ik een emiratie arabier zie misschien kan hij in Dubai planten en sturen en ook kokosnoot water, heerlijk met vruchtvlees naar mij sturen of ik kan komen halen zelfs in Dubai. Heerlijk kokoswater en dadels en passie vrucht grote dadels (Kajoor) in hindoestaans. Ik hou van tropische fruit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.