Brutale rover met gestolen auto aangehouden

9
Brutale rover met gestolen auto aangehouden

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft Ernesto W. maandagavond aan de Poerwodadiweg aangehouden voor diefstal van een witte Lexus in de middag aan de Kwattaweg. Na goed speurwerk werd hij in beeld gebracht en gearresteerd.

De gestolen auto is teruggevonden en in beslag genomen. De Lexus werd maandag rond 15.15 uur voor Kamta’s Car Center buitgemaakt.

De verdachte heeft vermoedelijk een moeder en haar dochter die in de Lexus zaten, achtervolgd. Hij was op de bromfiets. Toen hij merkte dat moeder en dochter waren uitgestapt en de wagen met draaiende motor was achtergelaten, liet hij zijn bromfiets achter.

De rover stapte in het voertuig en reed met volle vaart weg in de richting van de Van Idsingastraat.
 

9 REACTIES

 1. Dit Noemen ze nou gelegenheid maak Dief
  Deze jongeman(Dief) kon de verleiding niet weerstaan om misbruik van de gelegenheid te maken die de Eigenaresse van de auto hem bood
  Hopelijk zal de Eigenaresse het in de toekomst beter erop letten om dit gewoonte af te leren ze is niet de Enige die deze naare eigenschap bezit er zijn er heel veel bestuurders in Suriname die hieraan voldoen ze denken ff snel wat kopen ik ben zo terug en dan tot de ontdekking komen dat het voertuig in geen wegen te bekennen is maar nog wel in het Land is.


  Maak melding

 2. Hij achtervolgt de Lexus, wetende dat de bestuurder een fout zal begaan… Hij heeft het gedrag van (Lexus) bestuurders blijkbaar goed geanalyseerd….
  Of wilde hij hun adres weten ivm een te plegen inbraak en heeft hen daarom achtervolgd?


  Maak melding

 3. Die arme vrouw had net haar tank volgegooid met die onbetaalbare benzine. Ze was even gestopt om haar vergeten ID op te halen. Next stop was voedselpakket.
  Héél erg.

  Gelukkig kon de popo met behulp van camera’s en kenteken-herkenning, snel ingrijpen.

  Nu kan die vrouw alsnog met een gerust hart, haar voedselpakket ophalen.


  Maak melding

 4. Tje poti, hij kon de verleiding om te joy riden niet weerstaan. Nu kan hij tegenover z,n matti,s opscheppen dat hij ooit , ECHT in een Lexus heeft gereden. Doe mij dat even na. Ga werken en sparen, misschien dat je ooit een tweede handsje op de kop kan tikken. Ie no law.
  l

  l


  Maak melding

 5. Jane de Wit, je hebt het, naar de foto te oordelen mis gehad, hij is niet zo donker als de donker getinte ruiten van de auto. Maar Popo Jantje is toch nog steeds niet overtuigd, omdat men tegenwoordig, de in India en Indonesie razend populaire huid bleek creme ook in Suriname kan kopen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.