Stremming Afobakaweg zal ruim een week duren; alternatieve route voorhanden

12

De stremming van de Afobakaweg in Suriname, waar sinds vrijdag werkzaamheden plaatsvinden, zal ruim een week duren naar gelang de weersomstandigheden gunstig zijn. De Wegenautoriteit en het Surinaamse ministerie van Openbare Werken vragen weggebruikers om rekening hiermee te houden en alternatieve routes te kiezen.

De werkzaamheden vinden plaats aan de Afobakaweg nabij mast 34 en 40, waar vermoedelijk sprake is van duikers die verstopt of beschadigd zijn. Daar is de weg open gegraven om ophopend water langs de weg ontstaan door regen, de mogelijkheid te geven zich te verplaatsen.

Hoe dat geschiedt is goed zichtbaar in onderstaand filmpje (tekst loopt door na flimpje):

In een brief vraagt de wegenautoriteit het verkeer vanuit Paranam met bestemming Brokopondo, vanuit de Afobakaweg rechtsaf te slaan in de D.D. Bouterse Highway om via de Kennedyweg en de Weg naar Kraka (achter Zanderij) weer op de Afobakaweg te komen.

Het verkeer vanuit Brokopondo met bestemming Paranam zal evenzo vanuit de Afobakaweg bij Kraka linksaf dienen et slaan in de Krakaweg (richting Zanderij) om via de Kennedyweg en de D.D. Bouterse Highway weer op de Afobakaweg te komen.

12 REACTIES

 1. Dit water zou eigenlyk in reservoirs opgeslagen moeten worden,het is kostbaar zoetwater volgen maand heb je het hard nodig,en dan heb je het in de rivier geloosd jammer hoor


  Maak melding

 2. Ze doen maar Wat in Suriname zonder na te denken.
  Deze weg is niet goed aangelegd
  Denk hierbij maar gerust aan corruptie.
  gemodereerd

 3. Denk aan een zeecontainer jongens..zo makkelijk. Container erin vastbinden met kow tee en huplakeeee……………………Over een week is er dan weer werk om een nieuwe container te plaatsen…..


  Maak melding

 4. Container?? Met die zware trucks mt houtblokken???
  Als het in dat gebied gaat regenen gaat een halve km wegspoelen.
  Om kunstveld op Domburg te openen gaat delegatie. Hier moest delegatie deskundigen gaan.


  Maak melding

 5. Klaas , en die franco moet het ook uitleggen aan die rbrown , maar weet je Klaas dat deze drie in de zelfde klas gezeten hebben op de paarse kleuterschool , en dat was ook hun eindstation , want de paarse regering wilde iedereen dom houden , dus Klaas ze braken maar van alles uit , en ze weten niet dat die highway bb….. , nog niet betaald is aan de chinezen , deze regering moet dat ook nog betalen , en ook nog het baggercontract met die chinezen die nog niets gebaggerd hebben , en wel stelen de chinezen ons rondhout he franco11


  Maak melding

 6. @ wat
  je komt alweer met inhoudloze opmerkingen die nergens opslaan, ga jy die chinezen betalen? of denk je dat het uit chan zn zak komt, zyn het niet jouw soort genoten die de chinezen helpen het hout te stelen,dus houdt voortaan je muil als je niets zinvols temelden heb, je verziek elke conversatie, of heb je dat niet door.


  Maak melding

 7. browny heb jij bewijzen dat die weg betaald is ,en dat ze gebaggerd hebben en dat ze geen rondhout aan het stelen zijn en we zijn liever grapjassen ,en jij bent een gewone paarse zuurpruim en ze moeten je verplicht naar de paarse school sturen om eens goed de Nederlands taal te leren schrijven, want daar hebt je geen kaas van gegeten, maar jij zal wel geen Hollandse kaas eten , omdat je baasje niets van Nederland moet hebben he


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.