Illegale jonge Venezolaanse vrouw mishandeld door vriend

10
mishandeling

De 23-jarige Steven R. is afgelopen donderdag door de politie van het bureau Geyersvlijt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Een jonge Venezolaanse vrouw deed aangifte van mishandeling tegen haar partner Steven meldt het Korps Politie Suriname.

Zij verklaarde aan de politie dat zij Steven leerde kennen bij een club, alwaar zij werkzaam was. Op een bepaald moment ontstond er een intieme relatie tussen hen, waardoor zij haar intrek nam bij Steven. Uit de relatie van een jaar en vier maanden, werd een kind geboren.

Vanaf de aangeefster ongeveer twee maanden in blijde verwachting was, werd zij door haar partner mishandeld. Echter heeft zij vanwege haar illegale status nooit eerder aangifte van de mishandelingen gedaan.

Aangezien zij de mishandelingen beu was, nam zij elders haar intrek. De jonge vrouw deed op dinsdag 27 juli de woning van Steven aan, om haar kind op te halen. Bij die gelegenheid werd zij flink afgetakeld door Steven en liep daarbij letsels op in haar gelaat. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is voor verdere medische behandeling verwezen naar de KNO-arts.

De verdachte gaf tijdens de voorgeleiding toe zijn vriendin te hebben mishandeld, aangezien haar houding hem niet beviel. Steven is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter door de politie slot en grendel geplaatst.

10 REACTIES

 1. Frank 3 augustus 2021 At 15:58
  Nee hoor,… ophangen mag ook…. aan z’n piemel wel te verstaan.
  Jij mag voor hem pleiten want, blijkbaar vind je dit normaal gedrag.


  Maak melding

 2. Flinke kerel, haar houding beviel hem niet? waar haalt hij de gore moed vandaan. De moeder van je kind notabene.
  Goede opvoeding hoor Mama, heel leuke zoon heb je.👏👍
  Dit soort kerels krijgen een kogel door hun kop en dan schreeuwt de hele familie moord en brand dat het zo een aardige sociale lieve gevoelige jongen was. My Ass.😠
  Alle lieve gevoelige klootzakken liggen op het kerkhof, deze mag er wat mij betreft ook bij.🙏


  Maak melding

 3. Al hoereert een vrouw , door te slaan breng je haar niet weer terug integendeel ze gaat nog dieper de stront in n aln mr om wraak te nemen dus slaan is geen optie.
  Als je merkt dat ze vreemd gaat n je bnt niet opgewassen tegen haar , dan gewoon de deur uittrappen. Klarie torie.


  Maak melding

 4. @Mica..dit heb nix met de opvoeding te maken. Kinderen gaan hun eigen weg soms. A wiens fa ie voed ding op. (Zeker als ze een bepaalde vriendenkring opzoeken) Hij mag niet slaan. Liever elkaar loslaten. Is absoluut niet goed te spreken, maar om de moeder de schuld te geven is bullshit. Waarom zeg je niet goeie opvoeding ouders, lik je tak moeder. Slaat nergens op hoor.


  Maak melding

 5. Velen weten niet wat er op dat moment bij hem omgaat. Maja… hij mag het niet doen.

  @ Mica… jij gaat ook eens naar het kerkhof hé…. denk a tori…


  Maak melding

 6. A san na….soema mik libi sma pot tap grontap, mijn mening hoor, ik ben ook later pas achtergekomen dat ,Te wan plansoe gro of een siri ,de verschil makandra, je mag doen wat je wil …je kan niks eraan doen, a roetoe mik so, een peper bijvoorbeeld ziet zo mooi puur geel en pittig zoals een adjoema…maar in sommige pepers , al is het puur geel ,maar het is niet zo pittig en heet….Na Gado mik ing so kba, …heel velen moeten nu zich realiseren dat de Aarde is nog bezig aan het scheppings werk….na a Gado e doe a wroko, …voorbeeld als wij zeggen: Een…Tamara mo mik wan moni…(dat na joe denki)…dus het moment dat je denk de dag van morgen, gebeurt er iets met je dezelfde nacht…je ziet de dag van morgen niet meer…..dus mensen Bra anga sa…ik speel geen pastoor…maar…A libi na f tangi mik al libi cool en denkie en Begi, fi kan si san e psa now now tak oen da libi ete…wanti….Dit zijn de laatste juru foe oen li libi…..waarom ik dit wil delen is…..onderschat niet van waar we kwamen, de aarde draait in de universum ,maar jou geest onze geest zit nog vast in onze fysieke lichaam, want ….we gaan zo naar de 4e dimensionale wereld en 5e….A skrifi tap boekoe….deze dagen zijn de plagen,dus let op..Gado kon kba..maar niemand herkent het, zoek volg nieuws…..kijk wie gekomen is….Hemelse moeder JERUZALEM is al gekomen volgens de profetie…galaten 4:26….We kennen God de Vader…maar we kennen moeder niet….dus mi e baar a njunsu…libi bung, ….mama is gekomen voor haar kinderen nu al live!!….volg goed uit het oosten wie gekomen is lang geleden al ….bless U all !


  Maak melding

 7. Het kind gelijk aan moeder meegeven.
  Zo een vader, is zelf nog een kind.
  Een kind in een jong volwassen lijf, moet heropgevoed worden.
  Wat een vreselijk voorbeeld, hoop dat hij optijd inziet dat hij een waardeloos hoopje is.
  Dame wegwezen met je kind en kijk niet achterom!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.