Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad overleden, verdachte schutter aangehouden

11

Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is vanochtend alsnog in het ziekenhuis overleden. Gisteravond is in de zaak een 34-jarige verdachte opgepakt in België, niet ver van de Nederlandse grens.

De politie Amsterdam meldde gisteren al dat Hoefdraad was overleden. De eenheid kwam daar later op terug en bood de familie excuses aan. Hoefdraad stierf uiteindelijk vanochtend in het ziekenhuis, zegt de politie nu.

Hoefdraad (35) raakte zondagochtend vroeg zwaargewond bij een feest in een bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost. Er zijn aanwijzingen dat hij een ruzie wilde sussen en dat een van de betrokkenen toen op hem heeft geschoten.

Een rechercheteam van district oost pakte het onderzoek direct op en mede dankzij getuigenverklaringen en een goed signalement ging het vizier naar een verdachte richting België. Met hulp van de Belgische politie en medewerking van de Belgische justitie werd de identiteit en de verblijfplaats van de verdachte bekend.

De verdachte, een man van 34 jaar oud is door Belgische politiemensen in een plaatsje vlakbij de grens met Nederland aangehouden. In afwachting van zijn overlevering aan het parket Amsterdam zit de verdachte gedetineerd in België.

11 REACTIES

 1. De reactie hier boven is wel heel respectloos naar de moeder en naar de overledene het lijkt of een respectloze puber van de straat de bovenstaande reactie heeft geplaatst ik kan het moeilijk geloven dat de reactie van een volwassen komt wat kinderachtig.


  Maak melding

 2. IVANOF LIMBURG je bent in je puberteit of denk je hip te zijn ga je uitspraken maar op een begrafenis doen de overledene heet geen young man hij heeft een naam lummel dat je bent


  Maak melding

 3. Frank, gelijk heb je en waarom voelt een nobody als Ivanof of Henkes zich geroepen om.overledenen, die ze niet kenden, toen ze leefden, R.I.P. toe te wensen op een openbaar forum? Ivanof, je bent niet belangrijk genoeg, dat het iemand iets kan schelen wat jij de overledene toewenst of niet.


  Maak melding

 4. Is dit nu wel definitief want gisteren blunderende de politie door voorbarig het overlijden van Hoefdraad te verkondigen terwijl hij nog in leven was.


  Maak melding

 5. QQQ..

  Als Je In Wereld Steden Bent Opgegroeid, Steden Met Meer Dan 40 miljoen Inwoners Leer Je Op Het Straat Leven Dat Jij Als Man Geen Emoties Mag Tonen. Maar Goed

  Drama 4 The Mama. R I P Home Boy Is Een Slang In Het Engels (Straat Taal Met Een Tongval.)

  Gasten Die In Wereld Grootste Steden Hun Jeugd Hebben Door Gebracht. Lopen Anders Praten Anders. Denken Anders, Hebben Een Totaal Andere Levens Ritme. Hebben Andere Energie, Andere Mind Set ..Ga Zo Maar Door.

  Ik Weet Dat Ik Dom lul Maar Ja.. It Is Wat It Is
  Trek Je Nix Van Aan


  Maak melding

 6. Ivano Limburg, je hebt gelijk, gasten die in grote steden wonen denken anders, daar geef ik jouw gelijk in,
  Hoefdraad RIP,je bent heel vroeg heen gegaan, is een drama voor familie en vrienden?
  Erg hoor?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.