Eierendief aangehouden na informatie van alerte buurtbewoners

16

De bekende van de politie Miquel N. is afgelopen donderdag door de politie van het bureau Geyersvlijt ter zake diefstal van eieren opgespoord en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde Soerindra M. heeft een stand voor zijn woning aan de Tourtonnelaan en verkoopt onder andere levensmiddelen. In de maand mei en de eerste week van juni 2021 kwam de standhouder tot de ontdekking dat zijn eieren waren weggenomen.

Alerte buurtbewoners hielden de benadeelde voor, wie degene was die de eieren had gestolen. Uit vrees dat de situatie uit de hand kon uitlopen voor de getuigen, deed de benadeelde in eerste instantie geen aangifte.

Het ging de benadeelde zijn verstand te boven, hoe een wachter die in de nabije omgeving van de stand zat niets van de diefstal had opgemerkt. Hierdoor besloot hij toch in de maand juni aangifte te doen.

Na uitgewerkte informatie, spoorde de politie Miquel op en werd hij in het werkressort van politie Geyersvlijt aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

16 REACTIES

 1. Tuinstoelen, kippen, doksen, eieren, werknemers verduisteren de dagopbrengst van een onderneming en vergokken dit, wat wordt er momenteel niet gestolen in Suriname?
  Als je huis niet vastzat, namen ze het ook mee.
  Ondertussen gaat Moks-aleisi lekker door met slapen en geeft nooit thuis. Hij krijgt het brevet van de meest incompetente minister die altijd onzichtbaar is en zich geen raad weet met het bestrijden van de toegenomen criminaliteit.


  Maak melding

 2. Stel dat de dief de eieren heeft gestolen voor zijn gezin en zichzelf om ze te nuttigen, dan zou ik hem met een berisping naar huis sturen. Wel met de waarschuwing dat hij bij een volgende diefstal wordt ingerekend.
  Maar heeft hij de eieren gestolen om ze te verkopen dan verdient hij het om gelijk achter de tralies te verdwijnen.


  Maak melding

 3. @ Johannes je hebt gelijk hoor, in 2 minuten met 2 man de poten ombouwen dat hij nooit meer kan stelen en tegelijkertijd een paar tanden minder zodat hij ook geen vlees gaat lusten.


  Maak melding

 4. Als men honger heeft gaat men stelen. Na 1 week loopt deze gast weer vrolijk buiten en wordt slimmer. Was de dief de wachter??? Betaalde jij de wachter ook om op jou stand te letten??
  Ik zie op actionnieuws ook oud echtpaar dat geen eten heeft. Triest. Kindje dat rijst met zout eet.
  En regering loopt show te geven voor opening ATM met trap?? Hoe gaan oudjes hun aov pinnen??


  Maak melding

 5. Politie en rechters van Suriname,

  mi begi,straf deze eierendief met een gevangenis van enkele maanden of desnoods een jaar of 2.
  Het stelen van eieren valt nog steeds onder de categorie Diefstal!Een bekende van de politie…pff…de manier waarop deze boeven gestraft worden moet niemand verbazen dat heel Suriname straks bekenden van de politie worden.


  Maak melding

 6. Ray de politie en rechters die zullen hier op wkn komen om speciaal jou achterlijke reactie te lezen wacht maar rustig af ze komen je reactie lezen alsof ze niks beters te doen hebben wat een dombo’s hier


  Maak melding

 7. Nu de Eiren Dief opgesloten zit kan hij Hopelijk 1 doos Eiren van 24 stuks kopen en het Uitbroeden in zijn Cell hij heeft toch genoeg tijd en na 28 a 30 dagen als de Eiren uitkomen hoeft hij nooit meer Eiren te stelen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.