Dinsdag wederom protest tegen ontslag bondscoach Suriname

8
Handjevol mensen bij protest tegen ontslag coach Dean Gorré

Bij het hoofdkwartier van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) aan de Letitia Vriesdelaan zal er dinsdag, 3 augustus, wederom geprotesteerd worden tegen het ontslag van Dean Gorré als bondscoach van Suriname. De protestactie is een initiatief van Stichting Belangen Behartiging Abrabroki en Omgeving (SBBAO).

Gorré is geen bondscoach meer van de Surinaamse nationale voetbalselectie omdat het SVB-bestuur om “moverende redenen” het besluit heeft genomen om de technische staf van de nationale selecties te ontbinden, is vrijdag gemeld in een persbericht. Formeel heeft de bond nog niet inhoudelijk gereageerd op het ontslag. Naar verluidt zou het allemaal te maken hebben met niet gehaalde doelen.

De SBBAO blijft erbij dat het SVB-bestuur het niet kan maken om Gorré de laan uit te sturen. Surinamers worden via social media opgeroepen om de protestactie van dinsdag massaal te ondersteunen.

8 REACTIES

 1. Ik heb veel waardering voor deze actiegroep.

  Gaan jullie door om Dean Gorre en zijn staf en de spelers uit Nederland te ondersteunen.

  Mochten er fouten zijn gemaakt, dan moet dat gezien worden als wijze lessen die er geleerd zijn.

  Er zullen alleen verliezers zijn als deze start uit elkaar valt en de aller grootste verliezer zal Suriname zijn. Op grond dat Dean en deze jongens Suriname op de wereldkaart kunnen zetten.

  Zie wat voor voordelen voor iedere Suriname verloren zal gaan.

  Ik wens dat het bestuur vd SVB en Team Natio de soep niet zo heet op eten als het is opgediend.

  SVB denkt u daar goed aan, jaagt u de SurNeds prof- voetballers niet weg, imdat dit grote nadelige gevolgen voor het Surinaams voetbal tot gevolgen zal hebben.

  Wees wijs, deze jongens komen vd KNVB en dit nieuws ook door hen gehoord worden.

  Uw plan en doel ve nieuw stadion in Suriname en prof – competitie kan samen met deze jongens en zij die erbij willen komen om voor Natio te spelen alleen maar voordelen opleveren .

  Ik denk dan aan:
  De Suri – Prof voetballers ve SVB kunnen veel
  leren vd SuriNeds prof – voetballers uit Ned.

  Door deze samenwerking kan zowel Coach Dean Gorre bemiddelen dat de Suri-prof voetballers bij Nederlandse prof clubs contracten krijgen,

  De samenwerking tussen SVB en KNVB kan veel beter worden, met alleen maar voordelen voor de SVB. Ze kunnen veel leren vd KNVB

  Succes Toegewenst en weest u verstandig


  Maak melding

 2. Als de voetbalbonden van grote voetbalnaties en het bestuur van grote clubs als Barcelona meteen hun coach ontslaan, na één verloren seizoen, mogen de na-apers van de SVB, die nauwelijks geld hebben om hun kont te krabben, natuurlijk niet achterblijven.


  Maak melding

 3. wat vinden de spelers ervan?
  als die de protest actie publiekelijk steunen heeft het meer zin
  mensen die er weinig mee te maken hebben voor de rest zal niet erg veel verschil maken


  Maak melding

 4. =Sommige Surinamers gaan eerst staken, geven een grote mond, dan pas gaan ze luisteren wat er precies aan de hand is.
  Ze onderzoeken helemaal niets wat er gebeurd kan zijn. Ook hebben zij helemaal geen geduld.
  Eind standpunt lopen zij verlegen weg.


  Maak melding

 5. @Sari ,Jane de W..daarom komt men niet verder dan dit soort bekrompen opmerkingen. Heel de wereld laat wel eens via protest wat van zich horen..En, we werken. Triest, ik vermoed dat jullie beiden geen werk hebben..Ga protesteren, doe iets nuttigs. Clowns..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.