vrijdag, april 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameDean Gorré laat van zich horen: moet zelf nog vragen beantwoord krijgen...

Dean Gorré laat van zich horen: moet zelf nog vragen beantwoord krijgen door SVB

-

Does Travel - naar Suriname

De voormalig bondscoach van Suriname, Dean Gorré, heeft vandaag eindelijk van zich laten horen, na zijn ontslag door de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Volgens Gorré heeft hij nog geen verklaring afgelegd in de media, omdat hij zelf nog veel vragen beantwoord moet krijgen van het bestuur van de SVB.

In een perscommuniqué zegt hij dat hij nog geen gesprek of toelichting heeft gehad van de SVB over de reden van het ontslag. “Uitgaande van het gebruikelijke in dit soort kwesties, reken ik alsnog op een motivatie van de SVB over de reden achter het ontslag”, aldus Gorré.

De coach van Natio werd op 30 juli jongstleden door de SVB ontslagen. Hij is sindsdien door diverse media benaderd voor een interview of verklaring, maar heeft alle verzoeken moeten afwijzen.

“Ik wil benadrukken dat ik geenszins de pers onaangenaam wil zijn en dat ik graag via uw kanaal, zo snel mogelijk uitleg aan de gemeenschap wil geven. Ik verzoek u nog even geduld te betrachten”, zegt hij in het communiqué.

Ondertussen heeft de SVB wel met de pers gesproken: “We gaan niet verder met Dean. Onder hem zijn wij twee WK-voorrondes niet verder gekomen dan de eerste ronde”, geeft ondervoorzitter Dayansankar Mathoera als reden aan in gesprek met de Surinaamse krant De Ware Tijd

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Grote projecten zoals deelname aan wereldkampioenschappen kosten tijd en vergen veel geduld. De bobo’s van de SVB denken dat zij alle wijsheid om doelen te halen in huis hebben.


    Maak melding
  2. SLECHTE COMMUNICATIE VAN SVB. AMATEURS.
    Je gaat uit fatsoen eerst de betrokkene informeren en de reden melden. Je gaat dit niet gewoon in de ether roepen. AMATEURS.


    Maak melding
  3. =Dean moet eerlijk zijn en zeggen wat hij gedaan heeft. Zo zielig is hij ook niet.
    Zijn gedrag zegt ook genoeg. Niet omdat je uit Nederland komt denk je dat je alles mag en kan in Suriname zonder overleg.

    Ik wacht het af of deze info wel klopt.


    Maak melding
  4. Natuurlijk komt er in de grote mensen wereld na zo een dure samenwerking nog een exitgesprek. Behalve als de SVB ruzie heeft met Dean. Volgens mij heeft hij geen ruzie. Hij weet dat communiceren via de pers alleen maar zaken escaleert. Hoe lang gaat de SVB nog verder met het beschadigen van hun eigen imago.


    Maak melding
  5. Er zit hier een rasistisch addertje onder het gras. De Svb heeft geen enkele aanleiding om deze eerste stappen van Dean en zijn diaspora legioen, in het internationaal voetbal te miskennen. Suriname heeft een indruk achtergelaten, die smaakte naar meer. Ben lang niet zo trots geweest op Natio. De intentie was om vooruit te kijken, en werken aan hetgeen er verbeterd moet worden. Niemand had ook verwacht dat Natio, zich direct voor het WK zou plaatsen, of dat we wel even Gold Cup kampioen zouden worden. Alleen het bestuur bij de Svb had die achterlijke gedachten. En.. nogmaals, ergens riekt het naar rasisme. Maar ik zal hier niet over uitwijden. Anders word mijn posting niet geplaatst


    Maak melding
  6. Heel voetbal gebeuren in Su mag opdoeken. Ga maar je balletje op veldje trappen voor de lol.
    ==========
    is inderdaad het idee van svb. toelage van fifa komt toch wel en een zak om dit in te steken is gauw gevonden.


    Maak melding
  7. Voetbal Minnend

    Als De Surinaamse Voetballers Die In Het Buitenland Spelen De Voorzitter Hebben Aan Gegeven Dat Ze Niet Verder Met Dean Gore Willen Is Het Einde Verhaal Toch.


    Maak melding
  8. Stelletje amateurs bij SVB.
    Met hun deskundige staf…wie..waar ..als die echt zo deskundig was dan was Suriname al eerder in beeld op t grote toneel.Dit is gewoon triest en intriest.
    Denk dat mi kater van sportzaken nu echt moet ingrijpen en het volledig bestuur van SVB ontslaan omdat ze niet deugen ,stelletje amateurs Ze blokkeren gewoon vooruitgang van Natio. Weg met ze!!!
    Ik uit me zelden negatief uit over iets ,maar dit is de grens .
    SVB jullie functioneren niet en staan ontwikkeling van de Surinaamse voetbal in de weg.
    Er is geen deskundigheid in huis en jullie hebben gewoon ervaren mensen nodig uit de profcompetitie..niet de amateur status van het Surinaams elftal van voor Gorre.
    Hun niveau was vergelijkbaar met een zaterdag eerste klas amateur club.. Surinaamse competitie is niet sterk genoeg om mee te draaien in de top..dus grijp alle hulp aan om verder te komen..wat een stelletje idioten..arrogante amateurs!!


    Maak melding
  9. Stelletje amateurs bij SVB.
    Met hun deskundige staf…wie..waar ..als die echt zo deskundig was dan was Suriname al eerder in beeld op t grote toneel.Dit is gewoon triest en intriest.
    Denk dat minister sportzaken nu echt moet ingrijpen en het volledig bestuur van SVB ontslaan omdat ze niet deugen ,stelletje amateurs Ze blokkeren gewoon vooruitgang van Natio. Weg met ze!!!
    Ik uit me zelden negatief uit over iets ,maar dit is de grens .
    SVB jullie functioneren niet en staan ontwikkeling van t Surinaamse voetbal in de weg.
    Er is geen deskundigheid in huis en jullie hebben gewoon ervaren mensen nodig uit de profcompetitie..niet de amateur status van het Surinaams elftal van voor de periode Gorre.
    Hun niveau was vergelijkbaar met een zaterdag eerste klas amateur club.. Surinaamse competitie is niet sterk genoeg om mee te draaien in de top..dus grijp alle hulp aan om verder te komen..wat een stelletje idioten..arrogante amateurs!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES