Zelf voor vaccin kiezen bij vaccinatiedag Intercity Pont

4
Covid-19 Vaccinatie in Suriname

Vandaag, zaterdag 31 juli, wordt er een grote vaccinatiedag gehouden bij Intercity Pont, hoek Pontbuiten en Pad van Wanica. De dag wordt georganiseerd door Stiwewa, Lions Club Kwatta en Intercity Pont zelf.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kan een ieder vanaf 18 jaar en ouder zich laten vaccineren aan de Nieuwe Zorgweg 6 in Suriname, naast het golfveld te Pontbuiten. Daar kan met terecht voor de eerste en tweede prik.

Bij deze vaccinatie kan men zelf kiezen uit Astra Zeneca of het Sinopharm vaccin. Een ID-kaart of rijbewijs is daarbij verplicht. Meer info op de flyer hieronder:

4 REACTIES

  1. De mensen die de vaccins geproduceerd hebben, weten nog niet eens hoe effectief het door hen geproduceerde vaccin is. De gemiddelde wereldburger en met name de gemiddelde Surinamer heeft geen flauw idee waar hij zijn voorkeur voor het ene vaccin boven het andere op moet baseren. Ik ben al gevaccineerd, maar als ik nog moest gaan, zou ik een muntje opgooien en voor kruis of munt gaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.