Politie betrapt man op straat die 5 tuinstoelen op z’n rug wegdraagt

8
Politie betrapt man op straat die 5 tuinstoelen op z'n rug draagt

De politie van het bureau Uitvlugt heeft in de vroege ochtend van woensdag 28 juli tijdens surveillance de 56-jarige Jerrel M. aan de Datrakondrestraat aangehouden. Hij werd met vijf tuinstoelen, die hij op zijn rug droeg betrapt meldt het Korps Politie Suriname.

Bij het zien van het politievoertuig, koos de verdachte het hazenpad en smeet de stoelen langs de weg. De politiemannen gingen hem achterna en hielden de verdachte aan.

Hij verklaarde aan de politie dat hij wegrende, omdat hij dacht dat hij als lockdown-overtreder zou worden overgebracht. Jerrel is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

De vijf tuinstoelen zijn intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Zijn tuinfeest gaat niet door.
  Ik lees hierboven dat hij nu moet gaan brommen. Als hij dit leest en niet begrijpt, neemt hij dit advies ter harte en gaat hij de volgende keer een brommer stelen.


  Maak melding

 2. Dit is nu het verschil tussen legaal en illegaal werken.
  Man ga toch legaal werken en dan wordt je niet achterna gezeten door de politie. Nu ga jij je b.. zweten voor gevangenisstraf i.p.v. geld. Een beetje dom.


  Maak melding

 3. Voor straf krijgt hij geen stoel in z’n cel, dat zal hem leren.
  Het is toch een schande al een celgenoot vraagt wat jou misdaad is. Niet dat de ander beter is, dat terzijde.


  Maak melding

 4. Triest man deze domme dief met grote stoelen op zijn rug. In nederland pakken dieven anders aan zeer zeer geraffineerd ze gaan je knuffelen met lieve praatjes en woorden en naast je zitten in balkon of tuin op jardin stoel om je dan van van alles te bestelen domme dieven in suriname op zijn rug nog wel en grote tuinstoelen. Wat een dief ! nu politie cel. Ai man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.