Medewerker Suribetwinkel vergokt deel dagopbrengst

10
suribet-gokken-suriname
Waterkant archief foto - spelen bij een Suribet apparaat in Suriname

De politie van het bureau Latour heeft op dinsdag 27 juli de 24-jarige Miquel P. aangehouden. De jongeman die werkzaam was bij een Suribetwinkel in het ressort Latour, kon aan het eind van die dag geen financiële verantwoording afleggen.

Na een ingesteld onderzoek door de eigenaar van de zaak, bleek de medewerker een groot geldbedrag in SRD te hebben vergokt, meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde deed aangifte bij de politie tegen Miquel, waarna de verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Miquel P. heeft toegegeven het stafbare feit te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

10 REACTIES

 1. De verleiding, is hem groot geworden.
  Iemands, anders geld uitgeven is makkelijk, de zorgen komen later.
  Baan kwijt, een proces rijken en een strafblad.
  Wat nu?


  Maak melding

 2. Ik weet eerlijk gezegd niet wat een Suribetwinkel verkoopt, maar als hij met het geld dat hij uit de Kassa van Suribet nam, bij Suribet loten gekocht heeft of op een andere manier gegokt heeft, is het gestolen geld toch weer teruggestort in de Kassa van Suribet? Als de politie Kaaiman laat lopen nadat hij de kruiwagen met spullen van anderen erin, teruggegeven heeft aan de rechtmatige eigenaren, zullen ze deze Suribet medewerker, die het geld teruggestort heeft bij Suribet, ook moeten laten gaan, lijkt mij zo. Als hij bij de concurrent van Suribet het geld heeft vergokt, is het natuurlijk een ander verhaal.


  Maak melding

 3. Leek, het lijkt me dat Kaaiman die spullen ook gestolen heeft. Maar waar het mij om gaat; de politie in Suriname lijkt er een gewoonte van te maken dieven direct in vrijheid te stellen, als ze de gestolen goederen weer teruggeven aan de benadeelde. Ik ben geen jurist, maar ik voel op mijn ’tepteps’ aan dat dit niet klopt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.