5-jarige Arush uit ziekenhuis na belangrijke operatie

11
5-jarige Arush uit ziekenhuis na medische ingreep
Foto: Facebookpagina Arush

De zieke 5-jarige Arush Lachan uit Suriname, is uit het ziekenhuis nadat hij vorige week geopereerd werd in Nederland. Hij heeft nog een beetje hoofdpijn maar het gaat al stukken beter dan een paar dagen geleden. Dat heeft de familie donderdag laten weten.

Na de geboorte van Arush werd ontdekt dat een van zijn hersenkamers verstopt was. Hij heeft een waterhoofd en is al 9 keer geopereerd in Suriname. Na deze doneeractie kon hij deze maand eindelijk naar Nederland voor een belangrijke operatie.

Inmiddels heeft die operatie plaatsgevonden en is hij ontslagen uit het ziekenhuis. Daarbij is er voor de zekerheid een CT-scan gemaakt en daaruit blijkt dat alles is in orde is en hij thuis kan herstellen.

De speciale doneeractie heeft inmiddels bijna 14.000 euro binnen gebracht en loopt alleen vandaag en morgen nog. Donaties zijn dus nog steeds welkom en kunnen hier gegeven worden.

11 REACTIES

 1. Hahahah IVANOF LIMBURG zegt “Wij Creoolse Mensen Zien Geen Kleur” – zo een uitspraak over creool of ander ras bij dit topic slaat nergens op. Ook laat je juist door dit aan te halen zien dat je juist wel een onderscheid maakt. Als je als creool geen kleur ziet zou je die opmerking ook niet maken. Overigens weet iedereen dat creolen racistischer zijn geworden sinds een Hindoestaan president is. Dus slaap lekker.
  gemodereerd

 2. QQQ Tegen Onzin

  Ik Weet Precies Wat En Waarom Ik Dat Heb Geplaats. Vaak Worden Er Heel Zware Racistische En Vervloekte Worden Geuit Richting Creoolse Mensen.


  Maak melding

 3. QQQ.. Tegen Onzin

  Jij Schets Een Vertekend Beeld.
  Onthou 1 Ding . De Stem Van De Creool Heeft Er Voor Gezorg Dat Santokie Nu President Is
  Schrijf Dit In Jou Dagboek Op. Bij Alle Eerder Gehouden Verkiezingen Eindigde De VHP Altijd Tussen De 9 En 12 Zetels


  Maak melding

 4. Mensen. Mensen. Ophouden met schelden. Bij een bloedtransfusie maakt het echt niet uit van wie het bloed afkomstig is. En we zijn hier geboren. Opgegroeid en eten mekaars eten en ook de rest.
  Arush en familie. Gefeliciteerd. Kom snel gezond en vrolijk terug naar huis.


  Maak melding

 5. Zodra iemand zegt dat hij geen kleur ziet en mensen niet discrimineert op basis van ras, moet je voorzichtig zijn, want die persoon is waarschijnlijk de grootste racist na Adolf (Duitsland) Hendrik( Zuid Afrika) en Donald (V.S.).


  Maak melding

 6. Hulde, aan alle donateurs.
  Wát een goed nieuws. Arush en dierbaren, jullie zijn niet alleen. Er zijn veel mensen die van jullie houden, ik ben èèn daarvan.
  Dat hij thuis verder kan genezen, houd voor mij in, dat de ingreep geslaagd is.
  Wordt, snel beter en pak je toekomst op. Je familie, zorgt dat je een liefde volle en een vrolijk leven krijgt.

  Ook Nederland, heeft deskundigen, wat in Suriname niet kan, is het de moeite waard om naar Nederland te gaan.
  Een vrede en zorgeloze toekomst, wens ik jou.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.