Hoofdverdachte Decembermoorden voor de Krijgsraad van Suriname

30
Hoofdverdachte Decembermoorden voor de Krijgsraad van Suriname
Aankomst hoofdverdachte Bouterse bij de zitting op vrijdag 30 juli 2021.

Zojuist is de hoofdverdachte in de zaak van de Decembermoorden, Desiré Delano Bouterse, aangekomen om voor de Krijgsraad van Suriname te verschijnen.

Auditeur-militair Manro Danning zal vandaag de strafeis presenteren tegen Bouterse die verdacht wordt van de moorden gepleegd in december 1982 in Suriname. Na de strafeis volgt het pleidooi van advocaat Irvin Kanhai.

Via zijn advocaat Irwin Kanhai heeft Bouterse laten weten een boekje open te zullen doen en zijn verhaal te doen.

30 REACTIES

 1. Een verklaring van een fossiele, dementerende pathologische leugenaar. Vandaag nog afvoeren naar de bajes en nooit meer in levende lijve in de samenleving loslaten, deze gevaarlijke gek.


  Maak melding

 2. Hij gaat geen boekje, maar zijn broekje opdoen. Waarschijnlijk kruipen een paar rioolratten erin.

  Hij voelt de hitte en wil nu pas een boekje opendoen.
  Effe gauw een verhaal verzinnen om meer tijd te krijgen.


  Maak melding

 3. Hij gaat niets. Hebben jullie al pawerie kleren in olifant??
  Oen werie keba nanga ding geregel en diefstal. Deze regering hft Su de afgrond ingestoten. Ik hoop dat ze weten dat Abop vr 40% al uit de regering is gestapt


  Maak melding

 4. Surinamers, burgers die in een democratische rechtsstaat willen leven. De ndp is een criminele en misdadige organisatie die in het leven is geroepen om onder het dekmantel van een politieke partij een zware en criminele organisatie op te zetten en de belangen van de grootste en gevaarlijkste misdadiger moordenaar, leider vd pleger vd staatsgreep op 25 februari 1980 en 8 december 1982 te beschermen.

  Al die dna-leven van deze misdadige organisatie, oa alibux, doekhi, baova, abdul, waidu, jenny simons, enz en die in de regeringen zaten bepaalde functies hadden, zols ambassadeurs. m/v, op sleutelposities waren, directeuren/CEO van de Centrale Bank, Banken, ministers van Financiën, ministers van buitenlandse zaken, enz waren erom het belang van ddb veilig te stellen en uit de gevangenis te houden voor alle misdaden tegen de menselijkheid. Zie en weet dat deze man een eigen para militaire leger onder zich heeft dat goed bewapend is met militaire wappens en plaatsen in Paramaribo, Suriname zijn waar militaire wapens worden verborgen.

  Let op? Hij heeft het gezegd. NA gon put mi dja en na gon mus poer mi. Ook ruilde hij wapens in voor drugs met Colombiaanse drugshandelaren en Columbiaanse rebellen die tegen hun regering waren en zijn.

  Zie ook dat Dino ook voor stelen van militaire wapens was opgesloten en of wilde verhandelen met groepen. Alleen stond hij in contact met CIA-agenten, die hem oppakten en hebben laten veroordelen en opsluiten in de USA.

  Zie ook de gewijzigde amnestiewet van 2012. Voor steun kregen ze hoge vergoedingen en allerlei goederen, oa domeingronden, goudconcessies, enz.

  Nogmaals de ndp is een criminele organisatie onder het dekmantel dat het een politieke partij is om ddb uit de gevangenis te houden.

  Deze organisatie moet zo snel worden ontbonden en uit de DNA van Suriname worden gezet.

  Ik daag een ieder uit om het tegendeel te beweren wat ik hier schrijf dat te bewijzen.


  Maak melding

 5. 40 koeien en 10 paarden met een IQ van 0.0 bij het gerechtsgebouw om de moordenaar te ondersteunen. Deze keer geen oproep van viswijf Ingrid. Hij is uitgespeeld, en heeft vandaag loesbere. Hij heeft gisteravond een slapeloze nacht gehad en zal teneinde raad vandaag toch zijn zegje doen. Zal niet veel afdoen van de strafeis van 20 jaar brommen.


  Maak melding

 6. bouterse, doet een boekje open, geschreven door de slimme vos, genaamd, kanhai.

  Het boekje, heet” ZO GAAT U OM MET MIJN LEUGENS “.
  kanhai, luister en huiver.


  Maak melding

 7. Ma hei kang vlingk liege, wand al die ander koep pleeger sein tok al doot. Niemang kang die waarheit meer fertelle.

  Dang hei gaa beweere datie hei hatte geswoore datie so lang as die ander in leeve sein, hei gaa nie praate oofer wat fersgrikkelijke dinge sei hebbe gedaan. Ma nu se sein doot allemaal dang hei kang fertelle wat se hebbe gedaan.


  Maak melding

 8. Gotrofather opa D heeftie dezelfde lp afgespeeld over de voormalige kolonisator, die destabiliserend bezig was, dat er een geplande invasie ZOU ZIJN met honderden doden,bla bla bla. NOOIT IS HIJ MET HET BEWIJS GEKOMEN .Altijd maar zg revolutinaire retoriek gepaard gaande met zelfverrijking en drugshandel. Deze grootste verkrachter en moordenaar uit de onafhankelijkheidsgeschiedenis van Suriname is de grootste lafaard, die rondloopt. Een ECHTE man had zijn straf ondergaan. Maar opa D en barbamang maken flink misbruik van de rechtsstaat engel rechtsmiddelen. Zijn slachtoffers hadden deze middelen NIET, FUCKING MOORDENAAR.


  Maak melding

 9. Bouterse voert aan dat de slogan was “armoede is de vijand. Wij Surinamers moeten samen strijden tegen de armoede. Wij zien dat armoede bondgenoot is van deze regering”.

  Hij heeft het land helemaal failliet en arm gemaakt, nu wil hij strijden tegen armoede. Laat hem eerst al het gestolen geld terugbrengen. En de regering helpen om de fraudeurs en de criminelen te pakken, maar moet eerst bij zich zelf beginnen.

  Deze man psychopaat


  Maak melding

 10. Menigeen knijpt nu de billen samen, in binnen- en buitenland. Wat zullen we vandaag te weten komen? De meeste dingen weten we al, een hoop dingen vermoeden we al heel lang! De strijd zal nu echt losbarsten want zij die boter op hun kop hadden/hebben zullen waarschijnlijk moord en brand roepen en de verdachte een leugenaar noemen. Zij vergeten al te vaak, dat er nog velen in leven zijn die die donkere dagen hebben meegemaakt en dus geen knollen voor citroenen verkocht kunnen worden. We benne benieuwd zou de zoon van een oude corrupte politicus gezegd hebben, echter zijn ze beiden al van het levenstoneel verdwenen. Ook al wordt hun polariserende werk door ABC voortgezet de waarheid komt altijd bovendrijven en dat geldt ook voor de verdachte.


  Maak melding

 11. Bouterse gaat één van zijn sexboekjes open doen. Die verkocht hij al in Holland tijdens zijn dienst tijd. Rob g weet het nog hij was vaste klant.


  Maak melding

 12. Lucie, velen hebben de donkere dagen idd meegemaakt en weten dat opa D een ordinaire drugsdealer en moordenaar is. Niets en niemand zal dat beeld ooit kunnen veranderen. Wij benne inderdaad benieuwd, jo paarse djamoe ede.


  Maak melding

 13. Vandaag was er geen Inheemsen muzikale begeleiding of beroking. Ik denk zomaar dat de Inheemsen het labyrint waar ze in getrokken zijn nu ontdekken al hun belangrijke leiders verdwijnen van het strijdtoneel. Worden ze nu misschien gestraft voor hun ontrouw aan die kleine indiaanse jongen? Zelfs zijn zelfmade Hiawatta was er niet om hem te steunen. Zelfs zijn advokaat gaat letterlijk en figuurlijk gebukt onder de last die deze client op hem heeft gelegd. Je zou zomaar denken dat hij gebukt door het leven gaat een soort Mondje Kontje karikatuur.
  Jaja als militair met jezelf toebedeelde hoge rangen wordt je door de krijgsraad be en veroordeeld.
  Ik droom van een vuurpeleton maar het zal wel uitdraaien op zwaar met water en brood. Hoe dan ook deze crimineel krijgt niet de door hem en zijn familie gehoopte eervolle vermelding in de Surinaamse geschiedenis .
  Dolf beet de pil door jr schoot zichzelf(zegt men) van deze wereld wat zal deze lafaard ten einde raad doen? Ik dacht aan een duik in de belangrijke waterweg bij afgaand tij. Dezelfde waterweg die ooit een onderdeel was van de ontsnappingsroute (totdat die kok stierf en onrustig was) op het juiste tijdstip kan hij met een beetje mazzel zijn riante woning nog 2x voorbij gaan…


  Maak melding

 14. Na de versleten LP met oude onzin die al lang weerlegd is in het proces zijn zelfs de paarsen muis stil. Ratten die muisstil zijn! Hij zou de wereld doen sidderen, alle alle talen. Wel hij heeft Suriname weer op de kaart gezet als land waar domme kiezers een moordenaar en drugbaron als president kiezen. Een man die zwelgt in zijn eigen onzin verhalen. Iemand die al jaren in een gesloten kliek had moeten verblijven.


  Maak melding

 15. Vraag ddb hoeveel geld het koloniale Nederland/ Noordzee hem tussen 25 februari 1980 – 8 december 1982 uit de verdragsmiddelen gegegeven heeft.

  Daar hoor je hem
  niet over praten. Vraag hem wat is er met dat geld gebeurd?


  Maak melding

 16. Passant je hebt het goed verwoord?
  Deze psychopaat en pathologische leugenaar, die gaat dit boekje open doen, dat hij in opdracht van Nederland een coup had gepleegd, desondanks zo snel mogelijk achter de tralies met deze lagi dagoe bouta yoe na wang lee mang, mie hoop tak e tjiesing pai, dagoe, eigenlijk honden kan je vertrouwen, maar ka bouta ,sroting mars


  Maak melding

 17. Hij heeft geen boekje opengedaan, maar een versleten plaat afgedraaid, getiteld: de oude kolonisator zou Suriname binnenvallen.

  Kanhai zegt: client is onschuldig omdat er geen draaiboek aanwezig is van de moordpartij.
  Met andere woorden: de z.g. inval van de ex kolonisator is een grote leugen omdat er ook geen draaiboek aanwezig is.
  Bouterse: jij was een grote en moedige man toen toen jij die Staatsgreep pleegde. Wees nu ook een grote en moedige man en geen lafaard door jouw straf te ondergaan. De zaak vertragen heeft geen zin. Jij bent besmet en blijft besmet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.