Begin gemaakt met opruimen puin afgebrand pand BOG

2
Begin gemaakt met opruimen puin afgebrand pand BOG

Het Crisisteam Infrastructuur en Calamiteiten (CTI&C) van Openbare Werken (OW) in Suriname is donderdag in samenwerking met het directoraat Openbaar groen en Afvalbeheer (OGA) gestart met het verwijderen van het puin van het afgebrande pand van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) aan de Rode Kruislaan. Inmiddels is er al meer dan 20 ton afval verwijderd.

CTI&C-OW is vertegenwoordigd in het onlangs door de minister van Volksgezondheid, geïnstalleerde crisisteam van het BOG. Dit team is belast met het opruimen van het afgebrande pand, het beoordelen en in kaart brengen van de status van de overgebleven gebouwen.

Daarnaast ook het in kaart brengen van de terreinen, de huidige infrastructuur en inrichting van deze terreinen, het uitbrengen van advies over het vervolgtraject, onder andere renoveren, nieuwbouw opzetten, inrichten, aanpassen en infrastructuur.

Onder supervisie van Rodney Bouterse, voorzitter CTI&C-OW, is het werk aangevangen.

2 REACTIES

 1. Rodney Bouterse van deze man gaan we heel veel positieve dingen horen .hij is een echte patriot.
  Ik volg hem al een tijdje .
  Soso lobi ❤️


  Maak melding

 2. Als er degelijke grote bouwondernemingen van betrouwbare Surinamers zijn of multinationale ondernemingen die goed in Suriname verdienen zijn dan starten die met een 20 verdiepingen of hogere bouwtoren voor de BOG in Suriname op hun kosten op dit moment, met een optie, als er kapitaal na 5 jaar uit de olieopbrengsten komt dat ze het terug krijgen.

  Ook Fresh Kapitaal, kan hiervoor worden gebruikt.

  Brunswijk heeft kGoud, hout, domeingrond, Bordo heeft kGoud enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.