VIDEO: Ook felle brand bij BOG gebouw

16
Foto (c) BOMBELMAN.COM

Bij een gebouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg Suriname (BOG) aan de Rode Kruislaan is vannacht rond 03.15u ook brand uitgebroken. Het gaat om een gebouw van het Departement Volksgezondheid tegenover BOG Rodekruislaan, waar de COVID-19 swabunit en de exit-screening is gevestigd.

De brand werd aan de achterzijde van het gebouw ontdekt door een brandweerman die post vatte op het terrein. Hij schakelde meteen zijn collega’s in. Een aantal dienstvoertuigen zijn door het vuur beschadigd.

Een paar uur eerder brak er brand uit bij Fernandes Bottling Company NV aan de Indira Gandhiweg. De brandweer is dus op twee plaatsen tegelijk in Paramaribo bezig met het blussen van felle branden.

Of er een verband is tussen de twee branden is niet bekend.

Het gebouw van het Departement Volksgezondheid staat volledig in brand:

Bekijk een live video van Waterkant.Net vanaf het BOG terrein:


16 REACTIES

 1. Ik denk dat men bewust is chaos en anarchie te creëren in Suriname???????????????????
  Is de Criminele partij weer bezig???????????????


  Maak melding

 2. INTIMIDATIE
  Die rooie fossiel voelt dat het net zich sluit om hem en zijn rovers
  Die rooie fossiel voelt dat de uitspraak slecht zal uitvallen

  Trap niet in de walgelijke praktijken van deze hond.
  Roep de hulp in van buitenlandse mogendheden om de rust en orde te komen bewaken.
  Sluit hem op in een kooi met tralies, rij hem door de straten van Paramaribo, door de straat van bouters en zet hem vervolgens in een kist op een containerschip naar de VS


  Maak melding

 3. Lucien, wat zal je zeggen als ik je vertel dat mijn eigen familie namens de ministers ALLE opdrachten kreeg. Dit is de waarheid en niets anders dan de waarheid.
  Bewijzen? die zijn er meer dan volop.
  Dus wees stil, want sommige van jullie doen meer kwaad dan goed


  Maak melding

 4. Sing sing, misschien ongelijk geeft ik jouw niet, maar eerst het onderzoek afwachten?
  Bovendien 1000 camera’s meer plaatsen voor de veiligheid, nou als je niets te verbergen heb, hoeft je niet bang te zijn?
  Maar eerst het onderzoek afwachten?
  Ndp vertrouw ik voor geen meter?
  Verkiezing fraude niet te vergeten, het is en blijft een criminelen oplichters organisatie, zonder meer,??


  Maak melding

 5. De kritieken op de huidige machthebbers zijn inmens en gaat alleen maar toenemen. Met leugen en bedrog probeert men het volk te misleiden en zich staande te houden. Ze balanceren op de rand van een totale ineenstorting en een complete chaos in het land. Ze overwegen oliebronnen in de verkoop te doen. Velen die steun gaven hebben hen de rug toegekeerd. Mensen voelen zich belazerd. Het leven ervaart men als hard. Onder de vorige regering had men een beter leven. De schaamte valt velen die tegen de vorige regering in verzet kwamen op het gezicht. De branden kunnen een scenario van deze hopeloze en zwakke regering zijn.


  Maak melding

 6. Mahinderlijke buitenlandse mogendheid is al in Suriname, zins de vondst van olie voor de kust, dus ze moeten geen ka in hun hoofd halen, anders belanden zij net zo goed in de afgrond als noriega van Panama, de Amerikanen weten precies wat er afspeelt in Suriname, niet te vergeten, er zijn voor miljarden goud uit Suriname uitgevoerd, en dat bouta en ndpers voor een schamele prijs concessies zijn aangegaan met goud bedrijven, uit Amerika en Canada, terwijl de surinamers aan het pinaren zijn, koullo bouta is een vloek van Suriname, sommige mensen de go likkers moeten zich afvragen, wie zijn de oplichters en criminelen organisatie de ndp, zet alles op een rijtje, dan kom je erachter dat, ndp is niet voor de vooruitgang van Suriname, maar juist voor het chaos stelen liegen bedriegen, 4 miljard gestolen, en nog probeert mensen goed te praten over de dieven partij, bah kotsmisselijk wordt je van?


  Maak melding

 7. Speciaal voor Kel:
  Indien jij op het momentum van het door jou gewenste bombardement, ook fysiek ter plekke bent en als eerste en enigste wordt geraakt, vind ik het werkelijk een méér dan uitmuntend idee van jou als Surinamer zijnde😂! Zo zie je toch maar weer……met een héél klein beetje inspanning, komt die bovenkamer van jou soort, wel degelijk af en toe met geniale ingevingen! Er is dus duidelijk nog veel hoop voor het soort waartoe jij behoort!


  Maak melding

 8. @Lucien en @Robg wat een haat en wrok zit er in jullie jegens deze regering. Denk eens na het kan toch ook kortsluiting zijn dat veroorzaakt is door het gebruik van goedkope Chinese rotzooi, zoals stroomkabels en stopcontacten. Jullie zijn de beesten die alleen maar haat en nijd zaaien .

  Zijn jullie soms flink genomen door mensen van hindostaanse of marron afkomst en dat nu net als bij de branden een kortsluiting veroorzaakt in jullie verrotte hersenpan. Hopelijk worden jullie ooit onder de grond gestopt in Amsterdam Oost en wordt swietie Sranan grond niet vervuild met jullie verrotte ziel. God bless Su.


  Maak melding

 9. @Lucien Karwafodi,

  Je bent weer uit je vette nek aan het kletsen.
  De vorige regering in de persoon van Abrahams, die toen minister van OW was, heeft werk gegund aan zijn familie. De fratsen die Abrahams als minister toen heeft uitgehaald hebben Bouterse uiteindelijk doen besluiten hem als minister te reshuffelen.
  Die andere boef, Parmessar, werd daarna als minister van OW benoemd.


  Maak melding

 10. Santokhi moet nu maatregelen treffen en het benodigde inschakelen. Dit is geen toeval. De honden zijn in een hoek gedreven en beginnen weer om zich heen te bijten.
  Sheriff, ik hoop dat je bij de les blijft.


  Maak melding

 11. ==========
  Para Express
  30 juni 2021 At 11:16
  Hahaha
  De conversatie tussen de verschillende personages / nicknames van een en dezelfde persoon wordt steeds grappiger !
  😂
  =========

  Ik vermoed dat er meer dan 1 persoon is die meerdere aliassen gebruikt.

  Als je kijkt naar het taalgebruik lijken het eerder minderjarigen dan volwassenen. Maar een trol is nou eenmaal kinderachtig…


  Maak melding

 12. De vorige regering, had alle middelen om Suriname op een stevige fundering neer te zetten. Niet ontkennen?
  De recente geschiedenis is ook bij u bekent.

  Hoezo, Suriname platbombarderen?
  Schat, wat het zal kosten om u te evacueren?
  De toekomst van Suriname, in 1982, doodgeschoten. Ook dat is bekend.
  Wat is uw bijdrage om toch een mooie toekomst aan land en volk te geven?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.